fury_
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Çekicem bakalım şimdi gözükcek miŞuan geldi iade 22.42
Çekicem bakalım şimdi gözükcek miŞuan geldi iade 22.42
Stok mu bitti acaba ?Şuan geldi iade 22.42
ben pek kullanmıyorum fılm yada muzık ıcın gunde 2-3 saat belkıde hıc kullanmıyorum yanı oyuzden ucuza kactım acıkcasıhocam realfit f3 bendede var, t13 le detaylı kıyasladım daha kötüydü, şuandada anker q21 i var ondan çok daha kötü. ben koşeye attim valla
200 tl için iade mi etmişlerŞuan geldi iade 22.42
Yok hocam 200 TL ile alakası yok sitede siparişi gözükmemiş iade geçilmiş şimdi tekrar verilecek.200 tl için iade mi etmişler
hocam kulaküstü alın bence ses arıyorsanızben pek kullanmıyorum fılm yada muzık ıcın gunde 2-3 saat belkıde hıc kullanmıyorum yanı oyuzden ucuza kactım acıkcası
niye öyle yaptı hocam siyah modeli açık önümde stokta var gösteriyor beyaz rengi mi seçmiştinizŞuan geldi iade 22.42
22.42 saat olarak belirttim yukarda mesajlarımı okumadın sanırım şöyle özet geçeyim 20 dk önce sipariş verdim gözükmüyordu 22.42de 999 iade geldi şimdi sipariş görünüyor200 tl için iade mi etmişler
evet beyazniye öyle yaptı hocam siyah modeli açık önümde stokta var gösteriyor beyaz rengi mi seçmiştiniz
iade diyince hocam hani normalde 1200 tl ye ondan 200 dedim, hatalı fiyata benzemiyor cunkuYok hocam 200 TL ile alakası yok sitede siparişi gözükmemiş iade geçilmiş şimdi tekrar verilecek.
Mediamarktta 999iade diyince hocam hani normalde 1200 tl ye ondan 200 dedim, hatalı fiyata benzemiyor cunku
Naıl yani hem iade geçildi hemde sipariş siteye yüklendi mi22.42 saat olarak belirttim yukarda mesajlarımı okumadın sanırım şöyle özet geçeyim 20 dk önce sipariş verdim gözükmüyordu 22.42de 999 iade geldi şimdi sipariş görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet beyaz