iPhone13 mü Samsung s23 s24 mü

Reaksiyon skoru
1
2-3 gün önce Samsung cihazım bozuldu yeni telefon almam lazım ama samsungs23/s24mu alsam yoksa iPhone13 mü alsam diye çok kararsızım samsungs23/24 iPhone13 ten daha iyi şu an ama birkaç sene sonra Samsung yavaşlayacak ve satmaya çalışsam az bi fiyata gidecek napmaliyim lütfen yardım edin maaş günüme kadar dusunmem lazım (5 Eylül ) bütçem en fazla 40k

2-3 gün önce Samsung cihazım bozuldu yeni telefon almam lazım ama samsungs23/s24mu alsam yoksa iPhone13 mü alsam diye çok kararsızım samsungs23/24 iPhone13 ten daha iyi şu an ama birkaç sene sonra Samsung yavaşlayacak ve satmaya çalışsam az bi fiyata gidecek napmaliyim lütfen yardım edin maaş günüme kadar dusunmem lazım (5 Eylül ) bütçem en fazla 40k
@şahin doğan

3 senedir hiç format atmadığım S20FE bile aynı performansta çalışıyor hocam, o 1 senede yavaşlama işi geçeli çok oldu. Kağıt üzerinde S23 de S24'de daha kuvvetli cihazlar ancak 13'ün de yazılımı para ediyor 😂 şahsen S24 alırdım, veya aynı rakamlara yurt dışından S23U-S24U da alınabilir.

S23 varsa imkan s24 iphone alıp 60hz kullanmaya razımısın

iPhone 13 alınmaz artık. 3 senelik telefon. S24 al geç

birkaç sene sonra Samsung yavaşlayacak
Galiba daha önce giriş segment bir Samsung kullandığınız için böyle diyorsunuz. Amiral gemisi bir Samsung'u uzun yıllarca kullanabilirsin. Samsung S24 serisine 7 yıl güncelleme garantisi verildi mesela. Donanımıda 7 yılı karşılar.

Galiba daha önce giriş segment bir Samsung kullandığınız için böyle diyorsunuz. Amiral gemisi bir Samsung'u uzun yıllarca kullanabilirsin. Samsung S24 serisine 7 yıl güncelleme garantisi verildi mesela. Donanımıda 7 yılı karşılar.
Yani satmaya çalışsam iyi bir fiyata gider mi

iPhone 13 alınmaz artık. 3 senelik telefon. S24 al geç
3 sene önce ilk cıktıgında 16k verip almsıtım sonrasında bilgisayar almak ıcın sattım, son gunlerde telefon yukseltmek ıstedım ve 40k verıp yıne 13 aldım. kesınlıkle eski bir telefon degıl, 60hz sorun etmıyorsa alınabılınecek en ıyı apple amiral gemisidir.

3 sene önce ilk cıktıgında 16k verip almsıtım sonrasında bilgisayar almak ıcın sattım, son gunlerde telefon yukseltmek ıstedım ve 40k verıp yıne 13 aldım. kesınlıkle eski bir telefon degıl, 60hz sorun etmıyorsa alınabılınecek en ıyı apple amiral gemisidir.
o parayı edecek telefon değil. 40k ya çok daha iyi alternatifler var. s23-24 var ultraya bile çıkarsın. fiziksel olarak geride kaldı telefon

S24 yapıştır geç her konuda daha üstün. Rakibi 13 değil zaten bunları 15-16 anca olur ki o bile zor o 60 Hz çağ dışı ekranla.

Geri