kiocuk
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
sizce hangisini alayım
İkiside güzel kulaklıklar,benim tercihim cloud 2 olurdu
sizce hangisini alayım
Yaz aylarında veya sıcak yerlerde cidden terleme yapıyor deri ped olunca,terletmesi rahatsız ediyorsa steelseries almak daha mantıklı olurya deri ped varya bide yukardaki kafa kısmınıda terletiyormuş öyle duydum
İyi bı tercih olabilir,birde arkadaş cloud 2 linki koymuş terletme yapabileceğinden endişeli,siz ne düşünüyorsunuzöneriye açıksan bunu al derim indirimi gayet tatmin edici
cloud 2 de ekstra kumaş ped çıkıyordu da core modelinde çıkıyor mu bilmiyorum ama bence cloud 2 bu dönemde alınmaz eskidi artık kulaklık özellikle yeni üretimlerinde sorun çıkabiliyor el değiştirdiği içini
İyi bı tercih olabilir,birde arkadaş cloud 2 linki koymuş terletme yapabileceğinden endişeli,siz ne düşünüyorsunuz
Sizin attığınız daha mantıklı oluyor o zamancloud 2 de ekstra kumaş ped çıkıyordu da core modelinde çıkıyor mu bilmiyorum ama bence cloud 2 bu dönemde alınmaz eskidi artık kulaklık özellikle yeni üretimlerinde sorun çıkabiliyor el değiştirdiği için
cloud 2nin ses yalıtımı mükemmel ve diğer kullandığım kulaklıklara göre fazla terletmiyorda 5 6 saat bilgisayar kullanıyorum günlük herhangi bir ağrı falanda yapmıyor
sizce hangisini alayım
bence arctics 1 al
sizce hangisini alayım