Max 40k Laptop önerisi

msukru15

80+
Reaksiyon skoru
6
Selamun aleyküm beyler,

Laptopta önceliğim 17-17,3" olması onun dışında herhangi bir öncelik yok önerilerinize talibim. Şimdiden teşekkürler.

başka var mı ? msi'i monsterla kıyaslamak istemem ama daha iyi değil mi 4060 ekran kartı ve i7 12.nesil? neden bunu önerdiğini de anlamak istiyorum tabii ki

güzel alınabilir
Daha önceden dell laptop olarak baya basit sorunlar yaşamıştım o yüzden pek yanaşmak istemiyorum ama her modelin bir sıkıntısı var insanın kafası da karışıyor. Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düzeltiyorum dell sakın alma sorunları varmış technopatta duydum victus al
Limit konusunda biraz sapıtıyorum ama şu nasıl hocam? Normalde 40’ın üstüne çıkma k istemiyorum ama bu gidişatla mecbur çıkıcam

Son düzenleme:
Daha önceden dell laptop olarak baya basit sorunlar yaşamıştım o yüzden pek yanaşmak istemiyorum ama her modelin bir sıkıntısı var insanın kafası da karışıyor. Teşekkür ederim

Limit konusunda biraz sapıtıyorum ama şu nasıl hocam? Normalde 40’ın üstüne çıkma k istemiyorum ama bu gidişatla mecbur çıkıcam
hocam bundada gpu sapitiyor predator almani tavsiye etmem wat degerleri dengesiz

ne yapicagini soyle laptopla ona gore tavsiye veriyim is odaklimi oyun odaklimi render odaklimi

hocam bundada gpu sapitiyor predator almani tavsiye etmem wat degerleri dengesiz

ne yapicagini soyle laptopla ona gore tavsiye veriyim is odaklimi oyun odaklimi render odaklimi
Ağırlık oyun ve tasarım. Tasarım da nx,catia solid kullanıyorum şuanlık. Duruma göre. Oyunlarda da şuan için aşırı sistem isteyen bir şey oynamıyorum ama ilgimi çekerse de oynarım. Fifa lol hikayeli oyunlar şuanlık.

o sorun 24 de kasalarda var zaten arkadaşın bütçesi yetmiyor ona.

Ağırlık oyun ve tasarım. Tasarım da nx,catia solid kullanıyorum şuanlık. Duruma göre. Oyunlarda da şuan için aşırı sistem isteyen bir şey oynamıyorum ama ilgimi çekerse de oynarım. Fifa lol hikayeli oyunlar şuanlık.
o zaman sana 4060 gpulu
bu laptopu oneririm hem pil ve performans konusubda iyiler ekran 100de 100 srgb https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-16-s1010nt-9z790ear7-8840hs.html

Demek istediğini tam anlayamadım. Gpu’nuh sapıtmaması için ne kadarlık ve gibi bir şey almamız lazım?
hocam o acer predator markasindan kaynakli bir sey

Demek istediğini tam anlayamadım. Gpu’nuh sapıtmaması için ne kadarlık ve gibi bir şey almamız lazım?
2024 acer predator kasalarida gpu sapitma var demek istedi

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sinabilir-bilgisayar-9j244ea-p-HBCV00006APJSS hocam kisaca sizbunu alin digerlerinde ya islemci kisitli oluyor yada ssdden kismis oluyorlar bunxa 1 tb ssd rtx 4060 var ve 16 gb ram 14500 hx cinebench23 testinde 20000 puan aliyor ve gayet yeterli youtube 14500hx rtx4060 cihaz tv yaz detayli inceliyor adan zye

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,904
Üyeler
198,214
Son üye
akar1907
Geri