Yardım Sağlığı düşük SSD alınır mı?

Linki var mı hocam önerdiğiniz model
Bilmiyorum hocam bakın 2. Elde daha ucuzdur

1000002732.jpg

Bak reis bu fotoğrafı 30 temmuz 2023 de çekmişim dikkat ettiysen anakrtın üstünde gigabayt ssd var.
1 Hafta öncesine kadar bu ssd yi kullanıyordum hiçbir hız düşmesi yavaşlama donma sıfır sifır sıfır ben 400 tl ye almıştım gigabayt efsane tavsiye ederim

Alıntıyı görüntüle
Bak reis bu fotoğrafı 30 temmuz 2023 de çekmişim dikkat ettiysen anakrtın üstünde gigabayt ssd var.
1 Hafta öncesine kadar bu ssd yi kullanıyordum hiçbir hız düşmesi yavaşlama donma sıfır sifır sıfır ben 400 tl ye almıştım gigabayt efsane tavsiye ederim
O zaman en iyisi gigabayte almak bu arada aynı ram ler bendede var 😁

Alıntıyı görüntüle
maşalah hocam güzel sistem ekran kartı bilgisi nerde ? :D

O zaman en iyisi gigabayte almak bu arada aynı ram ler bendede var 😁
Aynen kral sonuna kadar hakediyor parasını mükemmel bir SSD 1 sene boyunca kullandım kendisini 500 ün altına düşmüyor okuma yazma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 GB ise yine iş yapar be hocam çoğu oyunu 1080 Orta-Yüksek karışık oynarsın

Aynen kral sonuna kadar hakediyor parasını mükemmel bir SSD 1 sene boyunca kullandım kendisini 500 ün altına düşmüyor okuma yazma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 GB ise yine iş yapar be hocam çoğu oyunu 1080 Orta-Yüksek karışık oynarsın
6gb zaten bana fazlasıyla yetiyor apu dan kurtuldum çok şükür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,603
Üyeler
185,134
Son üye
Umitsim