- Reaksiyon skoru
- 3
Expo enabled 5600mhz de çalışacak.Asus prime a620m ddr5 sistemi yeni aldım anakartı nasıl kurucam ve ramlar bu şekilde 3700 de mi çalışıcak ?
RAM'lerin şuan 5600 MHz olarak çalışmaya ayarlanmış. Bir sorun yok hocam.Asus prime a620m ddr5 sistemi yeni aldım anakartı nasıl kurucam ve ramlar bu şekilde 3700 de mi çalışıcak ?
Bios güncelleme vs gerek var mı farklı bir şey yapmam lazım mıExpo enabled 5600mhz de çalışacak.
Görev yöneticisinden de bakabilirsin.
Herhangi bir ayar yapmana gerek yok.
Bu dediğim şekilde BIOS'u güncelleyebilirsin. BIOS'u güncelledikten sonra tekrardan EXPO'yu Enabled olarak aktif edeceksin.Bios güncelleme vs gerek var mı farklı bir şey yapmam lazım mı
Bios güncelleme vs gerek var mı farklı bir şey yapmam lazım mıRAM'lerin şuan 5600 MHz olarak çalışmaya ayarlanmış. Bir sorun yok hocam.
BIOS sürümün eski güncelle derim. Yukarı da da nasıl yapacağını yazdım.Bios güncelleme vs gerek var mı farklı bir şey yapmam lazım mı
Çok teşekkürlerBu dediğim şekilde BIOS'u güncelleyebilirsin. BIOS'u güncelledikten sonra tekrardan EXPO'yu Enabled olarak aktif edeceksin.
1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Buradan 3033 BIOS'unu indirin hocam. https://www.asus.com/tr/motherboard...620m-k/helpdesk_bios?model2Name=PRIME-A620M-K
3) Sonra indirdiğiniz dosyayı klasöre çıkartın, klasöre çıkarttıktan sonra PRIME-A620M-K-ASUS-3033.CAP adlı dosyayı flash belleğin içine atın.
4) Flash belleğin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve delete tuşu ile BIOS'a girin. Girdikten sonra Advanced Moda (F7) geçin. Geçtikten sonra üst tarafta Tool sekmesini göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra Asus Ez Flash 3 Utility olacak ona da tıkla. Gelen ekranda flash belleğini seç ve içindeki PRIME-A620M-K-ASUS-3033.CAP adlı dosyayı seçip BIOS'u güncelleyin.
Not: BIOS güncelleme sırasında elektrik kesilmesin ve flash bellek yerinden oynamasın.
hocam güncelledim fakat windowsu kurmak için dosyayı attım pc bir türlü dosyayı açmıyor yine bios ekranına atıyorBu dediğim şekilde BIOS'u güncelleyebilirsin. BIOS'u güncelledikten sonra tekrardan EXPO'yu Enabled olarak aktif edeceksin.
1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Buradan 3033 BIOS'unu indirin hocam. https://www.asus.com/tr/motherboard...620m-k/helpdesk_bios?model2Name=PRIME-A620M-K
3) Sonra indirdiğiniz dosyayı klasöre çıkartın, klasöre çıkarttıktan sonra PRIME-A620M-K-ASUS-3033.CAP adlı dosyayı flash belleğin içine atın.
4) Flash belleğin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve delete tuşu ile BIOS'a girin. Girdikten sonra Advanced Moda (F7) geçin. Geçtikten sonra üst tarafta Tool sekmesini göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra Asus Ez Flash 3 Utility olacak ona da tıkla. Gelen ekranda flash belleğini seç ve içindeki PRIME-A620M-K-ASUS-3033.CAP adlı dosyayı seçip BIOS'u güncelleyin.
Not: BIOS güncelleme sırasında elektrik kesilmesin ve flash bellek yerinden oynamasın.