beytooo.jobk
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Sistem toplicam şuan ekran kartına yetecek kadar param var alayimmi yoksa parayı birikrip tüm sistemi öylemi dizeyim yoksa hazır sistemmi alayim
ekran karti alacak kadar param var diyorsa 12-14 bin falan var herhaldeBütçe nedir?
Hocam 14.5kya Asus white 4060 buldumBütçe nedir?
hazır sistem en ma
Öylede fiyatlara ne olacağı belli değil bide kafama yatan sistem bulamadım ddr4 ramli sistem alsam beni baya götürürmü 2-3 sene falan valo MC genellikle hikayeli oyun oynarimhazır sistem en mantıklısı
Çok rahat götürür 20k bandında I5 12400F + RTX 4060 sistem geliyor her haftaHocam 14.5kya Asus white 4060 buldum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öylede fiyatlara ne olacağı belli değil bide kafama yatan sistem bulamadım ddr4 ramli sistem alsam beni baya götürürmü 2-3 sene falan valo MC genellikle hikayeli oyun oynarim
Vatanda r5 5500 lü sistem var 22kyada 5 5600 altı alasim yokÇok rahat götürür 20k bandında I5 12400F + RTX 4060 sistem geliyor her hafta
12400f 5600'den daha iyi bir işlemci eğer intel tercih edersen biraz bekle her hafta 20kya geliyor dediğim sistemVatanda r5 5500 lü sistem var 22kyada 5 5600 altı alasim yok
Beklemek zorundayim zaten daha bütçem yok o kadar bide ben ekran kartında AMD tarafindayim Intel alsam ne gibi farkları olur uzun süreli kullanımda vesaire12400f 5600'den daha iyi bir işlemci eğer intel tercih edersen biraz bekle her hafta 20kya geliyor dediğim sistem
AMD daha iyi soket desteği açısından. Intel alırsan ileride işlemci yükseltirken anakart değişmen gerekir. Aslında amd alırsan da anakart değiştirmek iyi olur ama anakart değiştirmeden alabileceğin çok tavsiye etmediğim işlemciler de var.Beklemek zorundayim zaten daha bütçem yok o kadar bide ben ekran kartında AMD tarafindayim Intel alsam ne gibi farkları olur uzun süreli kullanımda vesaire
Tamamdır eyvallahAMD daha iyi soket desteği açısından. Intel alırsan ileride işlemci yükseltirken anakart değişmen gerekir. Aslında amd alırsan da anakart değiştirmek iyi olur ama anakart değiştirmeden alabileceğin çok tavsiye etmediğim işlemciler de var.
I5 12400f her açıdan 5600'den daha iyi ama onu söyleyeyim.
İndirimli olduğu için hazır sistem çok sorgulama güzel sistem gelirse al. Forumun sıcak fırsatlar kısmı var orayı takip et paylaşılıyor orada. Hem alınır mı diye sorarsın
Rica ederimTamamdır eyvallah
Yardımcı olduysa mesajı en iyi cevap olarak rapor eder misinTamamdır eyvallah
HallettimRica ederim
Yardımcı olduysa mesajı en iyi cevap olarak rapor eder misin