Mondial Drift L 125 CBS

XHober

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba 1-2 hafta içersinde drift l alicagim sifir uzun sureli kullanan arkadaslar bilgi verebilir mi? Daha önceden farklı motorlarla tecrubem oldu ama ilk kez kendi motorumu alıcam. Bilgisi olanlar yardimci olabilir mi?

tvs raider almanı onerırım drıft ın kronık sorunları var en azında tvs biraz daha iyi
Tvs ile arasinda cok fiyat farki yok ama gonlum driftten yana nedense çok hos gozukuyo gozume

Arkadaşlar merhaba 1-2 hafta içersinde drift l alicagim sifir uzun sureli kullanan arkadaslar bilgi verebilir mi? Daha önceden farklı motorlarla tecrubem oldu ama ilk kez kendi motorumu alıcam. Bilgisi olanlar yardimci olabilir mi?
aciliyetin yoksa bir tık üstüne koyup honda cb 125 f bakabilirsin. yada ikinci elden de alabilirsin düşük km'de.

soruna gelirsek parçası bol servisi yaygın kronikleri mevcut ( netten bakarak bulabilirsin ) alınır mı ? bu bütçede isem biraz daha erteler yukarda ki motoru alırdım. bekleme durumum yoksa da tvs raider alırdım.

mümkün olduğunca çinliden uzak durmanı öneriyorum.

Izmir dedigim gibi benim bildigim yakit gostergesinde var diye biliyorum baska ciddi ne kronigi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladim rks rk125s hakkinda bilginiz var mi
valla hocam çinliden uzak durun cogunun kronik problemleri var

akü çürüme problemi gosterge problemı
Bende ekleme yapayım gürkan.

titreşim ( boşta - üst devirde ayran yapar )
yakıt deposu sorunu ( benzin pompası problemi )
subab sesi sorunu cır cır öter
birde çoğu altsınıf çinlide yer alan elektronik kablo tesisatının sorunu ( çürür gider zamanla )

Bende ekleme yapayım gürkan.

titreşim ( boşta - üst devirde ayran yapar )
yakıt deposu sorunu ( benzin pompası problemi )
subab sesi sorunu cır cır öter
birde çoğu altsınıf çinlide yer alan elektronik kablo tesisatının sorunu ( çürür gider zamanla )
anladim sagolun muhtemelen tvs alicam size ve diger arkadasada tesekkur ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,450
Üyeler
188,598
Son üye
Lisan
Geri