aciliyetin yoksa bir tık üstüne koyup honda cb 125 f bakabilirsin. yada ikinci elden de alabilirsin düşük km'de.Arkadaşlar merhaba 1-2 hafta içersinde drift l alicagim sifir uzun sureli kullanan arkadaslar bilgi verebilir mi? Daha önceden farklı motorlarla tecrubem oldu ama ilk kez kendi motorumu alıcam. Bilgisi olanlar yardimci olabilir mi?
hangı sehırde oturuyorsunuz hocam kronık sorunları gozemı alacaksanız sadece guzel gozuktugu ıcınTvs ile arasinda cok fiyat farki yok ama gonlum driftten yana nedense çok hos gozukuyo gozume
akü çürüme problemi gosterge problemıBildigim yakit gostergesinde kroniklik var baska ney kronigi var
Izmir dedigim gibi benim bildigim yakit gostergesinde var diye biliyorum baska ciddi ne kronigi varhangı sehırde oturuyorsunuz hocam kronık sorunları gozemı alacaksanız sadece guzel gozuktugu ıcın
anladim rks rk125s hakkinda bilginiz var miakü çürüme problemi gosterge problemı
valla hocam çinliden uzak durun cogunun kronik problemleri varIzmir dedigim gibi benim bildigim yakit gostergesinde var diye biliyorum baska ciddi ne kronigi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anladim rks rk125s hakkinda bilginiz var mi
Bende ekleme yapayım gürkan.akü çürüme problemi gosterge problemı
anladim sagolun muhtemelen tvs alicam size ve diger arkadasada tesekkur ederimBende ekleme yapayım gürkan.
titreşim ( boşta - üst devirde ayran yapar )
yakıt deposu sorunu ( benzin pompası problemi )
subab sesi sorunu cır cır öter
birde çoğu altsınıf çinlide yer alan elektronik kablo tesisatının sorunu ( çürür gider zamanla )
satarkende zorlanırsın yalnızTvs ile arasinda cok fiyat farki yok ama gonlum driftten yana nedense çok hos gozukuyo gozume