Piyasanın gelmiş geçmiş en iyi PSU'su hangisi ?

kissofdeath

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar UPS alacaktım normalde sistemimi korumak için fakat çok zahmetli olduğu için vazgeçtim. Sistemimi korumak için psu'nun iyisini almaya karar verdim.

Aklımda şunlar var benim sizce hangisini almak mantıklı ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar UPS alacaktım normalde sistemimi korumak için fakat çok zahmetli olduğu için vazgeçtim. Sistemimi korumak için psu'nun iyisini almaya karar verdim.

dünyanın en iyi psu markası bana göre seasonic'tir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

listede attığın psu'dan 2. sırada ki thor'u kullanıyorum bu arada ilk çıkan versiyonu var 1200w.

ikisi arasında kaldıysan bence asus'u al garantisi 10 yıl.

dünyanın en iyi psu markası bana göre seasonic'tir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

listede attığın psu'dan 2. sırada ki thor'u kullanıyorum bu arada ilk çıkan versiyonu var 1200w.

ikisi arasında kaldıysan bence asus'u al garantisi 10 yıl.
thor olanın 1200'lüğü plat sertifika. 1600'lüğü titanyum sertifika. İkisi arasında 12 bin TL fark var. Bu farkı vermeye değer mi ?

thor olanın 1200'lüğü plat sertifika. 1600'lüğü titanyum sertifika. İkisi arasında 12 bin TL fark var. Bu farkı vermeye değer mi ?
o kadar fark vermeğe değmez platinium sertifika yeterli geri kalanı fanteziye kaçıyor. 1200'lugu al

Hocam 5000 liraya psu alsanda sistemin patlamaz yani saçma bu kadar para vermek

• Beğen
Reaksiyonlar: buff
Travmalarım var hocam çok fazla parçam yandı elektrik yüzünden. Kafam rahat etmez yani sağlam bir PSU almazsam
Bunlar fazla sağlam :D sen bilirsin. Daha ucuza da sağlam psular var bilgisayarına zarar vermeyecek ama paran varsa al ne diyeyim. Bence mantıklı değil

Bunlar fazla sağlam :D sen bilirsin. Daha ucuza da sağlam psular var bilgisayarına zarar vermeyecek ama paran varsa al ne diyeyim. Bence mantıklı değil
Hocam şu öbür konuma da bir bakar mısınız ? Oradaki sorduğum soruya göre hareket edecem aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri