Yardım 12000 TL Laptop Önerisi

monster önermeyen arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor açıklayabilir mi ?

Bu fiyat monster için çok ütopik ben olsam almazdım demişti arkadaş

Birde 480 GB SSD tek yetmez monsterın sitesinde özelleştirme yapıp ekleyebliyoruz. Casperda yokmu öyle bir özellik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yine önermiyorum monsterı 300 TL koyulup 2060 msi alınıyor çünkü.
Attığın MSI da işlemci 10.nesil değildi. Olsa MSI alırım.

Birde 480 GB SSD tek yetmez monsterın sitesinde özelleştirme yapıp ekleyebliyoruz. Casperda yokmu öyle bir özellik

Attığın MSI da işlemci 10.nesil değildi. Olsa MSI alırım.
9750h vardı ki o da fazlasıyla güçlü bir işlemci 9. nesil neden almıyorsunuz ki? fps değerleri olarak 3-4 fps farkediyor diye msi almak yerine monster almak mantıksız.

9750h vardı ki o da fazlasıyla güçlü bir işlemci 9. nesil neden almıyorsunuz ki?
Hem daha fazla para verip hem neden daha güçsüz bir işlemci alsın? Monster laptoplara bakmanızı öneririm ben.

9750h vardı ki o da fazlasıyla güçlü bir işlemci 9. nesil neden almıyorsunuz ki? fps değerleri olarak 3-4 fps farkediyor diye msi almak yerine monster almak mantıksız.
Pardon yanlış söyledim attığınız msi linki açılmıyordu. HP OWEN da i5 di. İ5 ile İ7 arasında ne kadar fark ettiğinizde bilmiyorum

Pardon yanlış söyledim attığınız msi linki açılmıyordu. HP OWEN da i5 di. İ5 ile İ7 arasında ne kadar fark ettiğinizde bilmiyorum
Gerçekten çok merak ettim 300₺ daha fazla verip monsterla aynı olan bir MSI laptop atabilir mi arkadaş acaba?

Gerçekten çok merak ettim 300₺ daha fazla verip monsterla aynı olan bir MSI laptop atabilir mi arkadaş acaba?
Bana bu linki atmıştı ancak açılmamıştı. https://www.epey.com/laptop/msi-gl65-9se-014xtr.htm

bu ikisi arasında hangisi(Casper da Rami 16 GB yapıp win 10 lisansı alıyorum, monster da 1 TB HDD ekliyorum)

Son düzenleme:
Geri