12K Bütçe ile 2. El RX 6900XT

Mamy46

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
12000
12-13k tl bütçe ile 2. El rx 6900 xt almak istiyorum;
Tam olarak nelere dikkat etmeliyim? Param güvende ile mi almalıyım?
Satıcı farklı şehirde ise ödeme şekli nasıl olmalı?

12-13k tl bütçe ile 2. El rx 6900 xt almak istiyorum;
Tam olarak nelere dikkat etmeliyim? Param güvende ile mi almalıyım?
Satıcı farklı şehirde ise ödeme şekli nasıl olmalı?
param güvende ile al almadan önce furmark testini iste 15-20dk lık bütün grafikleri atsın alıcağın kişi değerlere bakalım hotstop sıcaklık fan devri watt fps vb. şeylere bunlar haricinde kutusuna faturasına garantisine bak içi açılmış mı tamir görmüş mü mining gibi ağır işlerde kulanılmış ı kulanılmışsa temiz bakılmış mı bunları öğren ve furmark testinde grafiklerde sorun varmı sor bulanma vb. kartta bi sorun yoksa temizse param güvende ile al eline gelince video ile açılımını yap sonra kendin test et baktın sorun yok onayla param güvendeyi ve en önemlisi güzel bi pazarlıık yap .d

param güvende ile al almadan önce furmark testini iste 15-20dk lık bütün grafikleri atsın alıcağın kişi değerlere bakalım hotstop sıcaklık fan devri watt fps vb. şeylere bunlar haricinde kutusuna faturasına garantisine bak içi açılmış mı tamir görmüş mü mining gibi ağır işlerde kulanılmış ı kulanılmışsa temiz bakılmış mı bunları öğren ve furmark testinde grafiklerde sorun varmı sor bulanma vb. kartta bi sorun yoksa temizse param güvende ile al eline gelince video ile açılımını yap sonra kendin test et baktın sorun yok onayla param güvendeyi ve en önemlisi güzel bi pazarlıık yap .d
Böyle bir şey buldum, ortalama gibi, 7 58003d ile kullanmak istiyorum, 1000w+ psu yükseltmesi ile. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Bu ekran kartı için; bazıları tdp düşürüyor, sıcaklık azalıyor falan. Alınır mı bu değerler ile? (Garanti etiketleri duruyordu kartın)

Ekler

• Screenshot_20240925-104310.jpg
    Screenshot_20240925-104310.jpg
    223.8 KB · Hit: 41
Böyle bir şey buldum, ortalama gibi, 7 58003d ile kullanmak istiyorum, 1000w+ psu yükseltmesi ile. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Bu ekran kartı için; bazıları tdp düşürüyor, sıcaklık azalıyor falan. Alınır mı bu değerler ile? (Garanti etiketleri duruyordu kartın)
testin kaçıncı dakikasında hangi yarlarda açmış oda önemli

Sadece bu kısmı çektiyse bi çakallıklar var gibi, dimi :D
evet tam çeksin bi çünkü garip hotstop yüksek fan devri düşük bi tam ekran atsın net uzun rüreli test olsun ağırda açsın 8x msaada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,602
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri