1000 TL bütçe Bluetooth kulaklık onerisi

Alacaktim ama şu patlama olayı kafamı kurcalıyor çünkü internetten haberleri okuyunca biraz içim karardı şuan çok kararsızım
Şikayetvar gibi sitelerde her ürünün kötü yorumları var , insanlar zaten güzel olunca değil kötü çıkınca yorum yapıyor . Huaweiyi de alabilirsiniz tabi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bir konu da buldum

Son düzenleme:
Şikayetvar gibi sitelerde her ürünün kötü yorumları var , insanlar zaten güzel olunca değil kötü çıkınca yorum yapıyor . Huaweiyi de alabilirsiniz tabi.

Şöyle bir konu da buldum

Alıyorum kulağım patlarsa seni bulacağım ve bu konuşmaları gösterip dava açacağım:)

Galaxy Buds f oneririm anc oldukca başarılı hafta sonu bursa antalya yolculuğu yaptim otobus ile sıfıra yakın bir şekilde azaltıyor sesi

Alıyorum kulağım patlarsa seni bulacağım ve bu konuşmaları gösterip dava açacağım:)
Güvenebilirsin bana . Aldınız mı . Ne kadar beyefendice konuşmuşsunuz . Keşke önermeseydim dedirttiniz.

Galaxy Buds f oneririm anc oldukca başarılı hafta sonu bursa antalya yolculuğu yaptim otobus ile sıfıra yakın bir şekilde azaltıyor sesi
Evet , bende buds 2 var ses gelmiyor neredeyse dışarıdan.

Güvenebilirsin bana . Aldınız mı . Ne kadar beyefendice konuşmuşsunuz . Keşke önermeseydim dedirttiniz.

Otobüsteki sesi bilen bilir bende kulaklığı yeni aldım burdan indırım görerek hazır denk gelmişken test edeyim dedim gerçekten muazzam bu fiyat icin

Sonuna gülücük koymuştum şaka olduğunu anla diye alacağım siparişi bir iki güne veririm

Galaxy wearable uygulamasını indirmeyi unutmayın.
Uygulama ne işe yarıyor

Sonuna gülücük koymuştum şaka olduğunu anla diye alacağım siparişi bir iki güne veririm

Uygulama ne işe yarıyor
Yanlış anlamışım özür dilerim . Bazı manyaklar böyle şeylere bile gülücük atıyor . Uygulamadan ekolayzer ayarini , gürültü engellemeyi falan ayarlıyorsunuz. Kulaklığ ilk aldığında uygulamadan bağlarsın sonra direk Bluetooth tan bağla.

Geri