Conican
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Neye karar verdinizArkadaşlar sadece müzik dinleyeceğim ve gürültü engelleme olursa mükemmel olur önerilerinize açığım 1000 TL ye kadar ödeyebilirim şimdiden teşekkürler
Neye karar verdinizArkadaşlar sadece müzik dinleyeceğim ve gürültü engelleme olursa mükemmel olur önerilerinize açığım 1000 TL ye kadar ödeyebilirim şimdiden teşekkürler
Şikayetvar gibi sitelerde her ürünün kötü yorumları var , insanlar zaten güzel olunca değil kötü çıkınca yorum yapıyor . Huaweiyi de alabilirsiniz tabi.Alacaktim ama şu patlama olayı kafamı kurcalıyor çünkü internetten haberleri okuyunca biraz içim karardı şuan çok kararsızım
Alıyorum kulağım patlarsa seni bulacağım ve bu konuşmaları gösterip dava açacağımŞikayetvar gibi sitelerde her ürünün kötü yorumları var , insanlar zaten güzel olunca değil kötü çıkınca yorum yapıyor . Huaweiyi de alabilirsiniz tabi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle bir konu da buldum
Samsung Buds FE patlama haberinden sonra kullanılır mı?
Arkadaşlar merhaba. On gün kadar önce fiyatın düştüğünü görüp hem kardeşime hem kendime Buds FE almıştım. Birkaç kere kullandım kısa sürelerde herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Ama bugün kalıcı hasar bırakan patlama haberini görünce korkmaya başladım. Samsung bir açıklama yapmadı...www.technopat.net
yokDostum anc varmı r50 i de
Güvenebilirsin bana . Aldınız mı . Ne kadar beyefendice konuşmuşsunuz . Keşke önermeseydim dedirttiniz.Alıyorum kulağım patlarsa seni bulacağım ve bu konuşmaları gösterip dava açacağım![]()
Evet , bende buds 2 var ses gelmiyor neredeyse dışarıdan.Galaxy Buds f oneririm anc oldukca başarılı hafta sonu bursa antalya yolculuğu yaptim otobus ile sıfıra yakın bir şekilde azaltıyor sesi
Otobüsteki sesi bilen bilir bende kulaklığı yeni aldım burdan indırım görerek hazır denk gelmişken test edeyim dedim gerçekten muazzam bu fiyat icinGüvenebilirsin bana . Aldınız mı . Ne kadar beyefendice konuşmuşsunuz . Keşke önermeseydim dedirttiniz.
Evet , bende buds 2 var ses gelmiyor neredeyse dışarıdan.
Galaxy wearable uygulamasını indirmeyi unutmayın.Alıyorum kulağım patlarsa seni bulacağım ve bu konuşmaları gösterip dava açacağım![]()
Sonuna gülücük koymuştum şaka olduğunu anla diye alacağım siparişi bir iki güne veririmGüvenebilirsin bana . Aldınız mı . Ne kadar beyefendice konuşmuşsunuz . Keşke önermeseydim dedirttiniz.
Evet , bende buds 2 var ses gelmiyor neredeyse dışarıdan.
Uygulama ne işe yarıyorGalaxy wearable uygulamasını indirmeyi unutmayın.
Yanlış anlamışım özür dilerim . Bazı manyaklar böyle şeylere bile gülücük atıyor . Uygulamadan ekolayzer ayarini , gürültü engellemeyi falan ayarlıyorsunuz. Kulaklığ ilk aldığında uygulamadan bağlarsın sonra direk Bluetooth tan bağla.Sonuna gülücük koymuştum şaka olduğunu anla diye alacağım siparişi bir iki güne veririm
Uygulama ne işe yarıyor