Babamın işi ile ilgili

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,333
Arkadaşlar babam büyükşehir belediyesine bağlı çalışıyor sosyal medya hesapları ile ilgili hesapları araştırma başlatıyormuş işte babamın hesabındaki belediyenin beğenmeyeceği fotoğrafları sildim ulaşabilirler mi işten çıkarılma duru söz konusu bilgi işlemcileri bu knuda araştırma yapıyor ne yapmalıyız hesabı kapatmak istemiyor

Arkadaşlar babam büyükşehir belediyesine bağlı çalışıyor sosyal medya hesapları ile ilgili hesapları araştırma başlatıyormuş işte babamın hesabındaki belediyenin beğenmeyeceği fotoğrafları sildim ulaşabilirler mi işten çıkarılma duru söz konusu bilgi işlemcileri bu knuda araştırma yapıyor ne yapmalıyız hesabı kapatmak istemiyor
Araştırma yapılıyorsa hesabı silsen de bulurlar bence ama bilemiyorum.

o kadar kurcalamazlar silersen eğer daha dikkat çeker hiçbirşey yapma mesajlarıda sil yeter

Hesabı kapatmayın, dondurun.
Tehlike geçtiğinde aktif edersiniz tekrardan.

Bu arada bizim hırsız kankiler ne oldu dostum?
Mevzu olursa çağır mutlaka tepelerine bineriz evelallah.
hocam dün gece açtığım konu kapandı ve kimse bana bir şey demedi hırsızlara gelince alarm taktırıcaz kamerayıda iyi bir güvenlik yerinden almayı planlıyoruz

90 gün korunuyor sildiğiniz veriler
90 gün içinde bir şey olmazsa daha da olmaz

Çok detaya inmez iseler bulamazlar ama isteseler bulurlar.

90 gün korunuyor sildiğiniz veriler
90 gün içinde bir şey olmazsa daha da olmaz
hocam araştırma bu haftada başlanmış babama ne zaman gelir bilmem ama dndurursam bulurlar mı çok merak ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri