fatihdrk66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
- Bütçe
- 1500
1500 TL MOUSE ÖNERİSİ hafif beyaz olsun takılma vs. olmasın bütçe açılabilir sorun yok
Daha iyisi yokmudur hocam glarious model o düşünüyordumLogitech G203 LIGHTSYNC RGB 6 Tuşlu Oyun Faresi
G203 Oyun Faresi satın alın. Renk dalgası efektli LIGHTSYNC RGB aydınlatma ve yaklaşık 16,8 milyon renk, oyun sınıfı algılayıcı, 8.000 maks. DPI, mekanik tıklamalar, G HUB ile yerleşik bellek ve daha fazlasını sunar.www.logitechg.com
forum.donanimarsivi.com
vxe r11500 TL MOUSE ÖNERİSİ hafif beyaz olsun takılma vs. olmasın bütçe açılabilir sorun yok
vxe r1
Glarious model o dan iyi midir? buThrone Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺
Bu fiyata 3395 Sensörü görünce aldım. Mouse'u satın alan ilk kişilerden biriyim, konuyu açtığım tarihte hepsiburada'da ilana girdi. Şu an yeni olduğu için özelliklerini bile yazmamışlar. Bu marka ise yeni çıktı sanırım, Claw's markasının üst sınıfı diye anladım. HB...forum.donanimarsivi.com
Öneririm
İyi bir mouse mistoklar tükenmiş maalesef![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
evet iyidir.Glarious model o dan iyi midir? bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyi bir mouse mi
wireless alacaksan olabilir ama kablolusunu almaDaha iyisi yokmudur hocam glarious model o düşünüyordum
Neden hocam ?wireless alacaksan olabilir ama kablolusunu alma
Hocam ikinci el değilde sıfır öneri var mı yaİkinci el güzel bi mouse alabilirsin sarı siteden paramgüvende alıcı koruma odaklı zaten
İyimidir![]()
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr