Steam Hesabım Çalındı

PoopKiller

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Nasıl Geri alırım

2 aşamalı doğrulama yok muydu nasıl çaldırdın

2 aşamalı varken bunu yapamaz çünkü şifre telefonuna geliyor. demek ki bişekilde telefonundan şifreyi vermişsin haberin olmamış.steam desteğe yaz önceden kayıtlı olduğu numarayı bildiklerinden belki yardımcı olurlar. ama hesapları satıp geri almak isteyen artniyetli kişiler de olduğundan steamin hesabı geri vereceğini sanmıyorum

2 aşamalı varken bunu yapamaz çünkü şifre telefonuna geliyor. demek ki bişekilde telefonundan şifreyi vermişsin haberin olmamış.steam desteğe yaz önceden kayıtlı olduğu numarayı bildiklerinden belki yardımcı olurlar. ama hesapları satıp geri almak isteyen artniyetli kişiler de olduğundan steamin hesabı geri vereceğini sanmıyorum
Böyle hesabı çalınan bir sürü forum konusu var çoğu alabiliyor oyun satın alma dekontunu ve olayı anlatırsan muhtemelen alırsın

steam desteğe yazacaksın başka ne yapılır
cevap vermiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şifre hiç gelmedi

steam desteğe hesabının tüm bilgilerini mailini kullandığın şifreleri kart bilgilerini ödemeleri vs yazıcaksın

Vakit kaybetmeden desteğe yaz. Daha önceden alışveriş falan yaptıysan, yaptığın kartın bilgilerini fatura bilgilerini falan isterler büyük ihtimalle. Bütün gerekli bilgileri ver yardımcı olurlar. Hemen anında dönüş alamazsın ama mutlaka dönerler. 2F doğrulamanı da aç bundan sonra, ya da daha dikkatli ol gelen bildirimlerde.

Nasıl Geri alırım
Steam desteğe yaz eski şifrem buydu bağlandığın cihaz buydu hesabım çalındı diye direk bakıyorlar yeni cihaz girişi varsa doğruysa dediğin şifreyi değiştirip sana veriyorlar tek kullanımlık kod ile

Böyle hesabı çalınan bir sürü forum konusu var çoğu alabiliyor oyun satın alma dekontunu ve olayı anlatırsan muhtemelen alırsın
eğer çoğu alabilseydi kimse steam hesabı almazdı. geri alınması kolay olsaydı

1 ay önce benimde çalındı gece mail attım sabah vermişlerdi hesabı şunları yaptım.
İlk durumu açıkla Steame saniyesine kadar sonra dekontlari paylaş( yüksek fiyatlı 2-3 oyunu koysan yeter) hesapta olduna dair kanıtın varsa onu koy hesabı açtıgın tarihi felanda biliyorsan onu yaz sonra sona kendi mailini yaz orjinal mailim bu bla bla yaz biseyler 1-2 güne geri verirler hesabı dert etme.

1 ay önce benimde çalındı gece mail attım sabah vermişlerdi hesabı şunları yaptım.
İlk durumu açıkla Steame saniyesine kadar sonra dekontlari paylaş( yüksek fiyatlı 2-3 oyunu koysan yeter) hesapta olduna dair kanıtın varsa onu koy hesabı açtıgın tarihi felanda biliyorsan onu yaz sonra sona kendi mailini yaz orjinal mailim bu bla bla yaz biseyler 1-2 güne geri verirler hesabı dert etme.
hesabı geri aldım :) (iyi son)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,370
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri