PoopKiller
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 177
Nasıl Geri alırım
adam maili numarayı ve herşeyi değiştirmiş isim dışında2 aşamalı doğrulama yok muydu nasıl çaldırdın
Böyle hesabı çalınan bir sürü forum konusu var çoğu alabiliyor oyun satın alma dekontunu ve olayı anlatırsan muhtemelen alırsın2 aşamalı varken bunu yapamaz çünkü şifre telefonuna geliyor. demek ki bişekilde telefonundan şifreyi vermişsin haberin olmamış.steam desteğe yaz önceden kayıtlı olduğu numarayı bildiklerinden belki yardımcı olurlar. ama hesapları satıp geri almak isteyen artniyetli kişiler de olduğundan steamin hesabı geri vereceğini sanmıyorum
cevap vermiyorlarsteam desteğe yazacaksın başka ne yapılır
şifre hiç gelmedi2 aşamalı varken bunu yapamaz çünkü şifre telefonuna geliyor. demek ki bişekilde telefonundan şifreyi vermişsin haberin olmamış.steam desteğe yaz önceden kayıtlı olduğu numarayı bildiklerinden belki yardımcı olurlar. ama hesapları satıp geri almak isteyen artniyetli kişiler de olduğundan steamin hesabı geri vereceğini sanmıyorum
Steam desteğe yaz eski şifrem buydu bağlandığın cihaz buydu hesabım çalındı diye direk bakıyorlar yeni cihaz girişi varsa doğruysa dediğin şifreyi değiştirip sana veriyorlar tek kullanımlık kod ileNasıl Geri alırım
eğer çoğu alabilseydi kimse steam hesabı almazdı. geri alınması kolay olsaydıBöyle hesabı çalınan bir sürü forum konusu var çoğu alabiliyor oyun satın alma dekontunu ve olayı anlatırsan muhtemelen alırsın
hesabı geri aldım1 ay önce benimde çalındı gece mail attım sabah vermişlerdi hesabı şunları yaptım.
İlk durumu açıkla Steame saniyesine kadar sonra dekontlari paylaş( yüksek fiyatlı 2-3 oyunu koysan yeter) hesapta olduna dair kanıtın varsa onu koy hesabı açtıgın tarihi felanda biliyorsan onu yaz sonra sona kendi mailini yaz orjinal mailim bu bla bla yaz biseyler 1-2 güne geri verirler hesabı dert etme.