harbicindirim
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Mediamarkt satıcısından kupon250 koduyla 6650₺ https://www.n11.com/urun/huawei-mat...-tablet-uzay-grisi-47303589?magaza=mediamarkt
iPhone ile uyumunu bilmiyorum ancak 3 yıldır Huawei tablet kullanan biri olarak memnunumalınır mı iphone ile uyumlu çalışır mı
marka niye hotwheels yazıyor linkteiPhone ile uyumunu bilmiyorum ancak 3 yıldır Huawei tablet kullanan biri olarak memnunum
Bilmiyorum. Satıcı mediamarkt sorun çıkacağını sanmam.marka niye hotwheels yazıyor linkte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ips panel ve harmonyos biraz uzak durmama sebep oluyor bu tabletten
Huawei MatePad 11.5'in 2K IPS 120 Hz ekranı var. Bu bütçe için çok iyi. Rakibi Samsung Tab A9+'ın 1080P TFT LCD 90 Hz ekranı var mesela.Ekran kalitesi nasıl?
Google servislerinin olmaması sorun yaratmıyor mu?iPhone ile uyumunu bilmiyorum ancak 3 yıldır Huawei tablet kullanan biri olarak memnunum
Oyun oynamadığım için yaratmıyor. Video izleme ve ders için kullanıyorum. Gbox çoğu problemi çözüyor.Google servislerinin olmaması sorun yaratmıyor mu?
Fiyatı aşırı da ucuz değil gibi.Bu fiyata kaçırmak istemedim. Çok da ihtiyaç yoktu ama işlemcisi, ekranı, malzeme kalitesi vs uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.