11. Sınıf Ders Çalışamamak

Reaksiyon skoru
14
Merhabalar, günlük 11. sınıfın fen derslerinden herhangi biri, TYT Matematik ve Geometri çalışıyorum. Fen izleyip çalıştıktan sonra diğer derslerin videolarından hiçbir şey anlayamıyorum uykum geliyor. 08:00 - 15:10 okulum, 16:00'da eve geliyorum ve 20:00 gibi derse başlıyorum genelde. 21:00, 21:30 gibi de bırakıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not : 16:00'dan 20:00'a kadar telefonla vs. uğraşıyorum, yatmıyorum.

Merhabalar, günlük 11. sınıfın fen derslerinden herhangi biri, TYT Matematik ve Geometri çalışıyorum. Fen izleyip çalıştıktan sonra diğer derslerin videolarından hiçbir şey anlayamıyorum uykum geliyor. 08:00 - 15:10 okulum, 16:00'da eve geliyorum ve 20:00 gibi derse başlıyorum genelde. 21:00, 21:30 gibi de bırakıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

telefon süreni azaltmalısın okul çok zaman yiyor, başlarkende sevdiğin dersten başla. Tenefüslerde basit ödevlerini yapıp eve gelince zaman kaybetmemk için onu yapabilirsin.

Bir şeyelerden feragat etmelisiniz yoksa son sene baya sıkınıtı çekersiniz sonra pişmanlıklar geri gelmez.

Dostum telefonda pc de fln cok takilma dopamin den uzaklas sorun cozulur.

telefon süreni azaltmalısın okul çok zaman yiyor, başlarkende sevdiğin dersten başla. Tenefüslerde basit ödevlerini yapıp eve gelince zaman kaybetmemk için onu yapabilirsin.
YKS konusunda ilgili bir okuldayım, sınavları kolay ve hiç ödev verilmiyor. Bu sebeple eve ödevim kalmıyor yalnızca tekrar ve TYT kalıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir şeyelerden feragat etmelisiniz yoksa son sene baya sıkınıtı çekersiniz sonra pişmanlıklar geri gelmez.
Haklısınız hocam düzelteceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum telefonda pc de fln cok takilma dopamin den uzaklas sorun cozulur.
Yavaş yavaş azaltacağım umarım.

Yaklaşık bı hafta boyunca eline hiç telefon alma Cidden kayda değer bişeyler görürsün insanın ufku açılıyor

Dershaneye git istemesen de derslerle zaman geciriyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,575
Üyeler
197,715
Son üye
flentin
Geri