1080Ti hem 11 gb vrame sahipDostlar merhaba başlıktan yazdığım gibi RTX 2060 mı yoksa GTX 1080 Tİ 11 GB mi benim için yenilik vs önemli değil performans önemli hangisi daha yüksek FPS verir ve biliyorum 1080 ti biraz fazla güç tüketiyor
önerileni o kartınHocam peki 1080 ti ye 600 650 watt yeter mi
Hocam benim için dediğim gibi eski yeni önemli değil FPS olsun yeter1080 Ti daha güçlü bir kart. Kaliteli bir 600W güç kaynağı yeterli olacaktır. Ancak ben olsam bu bütçede RX 6600 XT ekran kartını tercih ederdim. Sebebi ise daha az güç çekmesi ve daha güncel olması. Evet VRAM olarak daha geride ancak 1080P için 8 GB da yeterli olacaktır.
Tabi kişiden kişiye değişir. Ben şahsen eski kartları gerekmedikçe tercih etmiyorum çünkü bozulma ihtimallerini daha yüksek görüyorum. Yanlış anlaşılma olmasın 1080 Ti, RX 6600 XT'den daha hızlı bozulur demiyorum. Sonuçta teknoloji şans işidir. Ancak dediğim gibi, 4 sene daha yaşlı ve daha fazla güç çeken bir kartın (ikinci el) bozulma ihtimalini daha fazla olarak görüyorum. Aynı fiyata çok daha fazla FPS verse belki bu yaş farkı göz ardı edilebilir. Ancak Youtube üzerinden testlerini izleyebilirsin, hemen hemen aynı FPS'leri veriyorlar. Bu durumda ben 1080 Ti alıp riske girmenin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Yine de başta da dediğim gibi herkesin tercihi farklı olabilir, bunlar benim düşüncelerim.Hocam benim için dediğim gibi eski yeni önemli değil FPS olsun yeter
Zamanınin efsanesi kartla kıyaslandığına bakDostlar merhaba başlıktan yazdığım gibi RTX 2060 mı yoksa GTX 1080 Tİ 11 GB mi benim için yenilik vs önemli değil performans önemli hangisi daha yüksek FPS verir ve biliyorum 1080 ti biraz fazla güç tüketiyor
Haklısınız aslında o zaman RX 6600 bakayım benTabi kişiden kişiye değişir. Ben şahsen eski kartları gerekmedikçe tercih etmiyorum çünkü bozulma ihtimallerini daha yüksek görüyorum. Yanlış anlaşılma olmasın 1080 Ti, RX 6600 XT'den daha hızlı bozulur demiyorum. Sonuçta teknoloji şans işidir. Ancak dediğim gibi, 4 sene daha yaşlı ve daha fazla güç çeken bir kartın (ikinci el) bozulma ihtimalini daha fazla olarak görüyorum. Aynı fiyata çok daha fazla FPS verse belki bu yaş farkı göz ardı edilebilir. Ancak Youtube üzerinden testlerini izleyebilirsin, hemen hemen aynı FPS'leri veriyorlar. Bu durumda ben 1080 Ti alıp riske girmenin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Yine de başta da dediğim gibi herkesin tercihi farklı olabilir, bunlar benim düşüncelerim.
RX 6600 bir tık gerisinde kalıyor gibi. RX 6600 XT hemen hemen eşit. Bazı oyunlarda 1080 Ti geçiyor, bazılarında 6600 XT. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.Haklısınız aslında o zaman RX 6600 bakayım ben![]()