11kya kadar telefon önerileri

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
11,180
11kya kadar telefon arıyorum seçenekler içinde 2.el olarak oneplus 9/9pro samsung s21 var sizin tavsiye edebileğiniz başka cihazlar varmıdır ios ve xiaomi gibi firmaların cihazları ilgimi çekmiyor

2.el olurmu?

Oneplus 9 kullanıyorum ve memnunum bataryası hariç. Tavsiye ederim. 2. Elleri 8-9k ya bulunabiliyor.

Oneplus 9 kullanıyorum ve memnunum bataryası hariç. Tavsiye ederim. 2. Elleri 8-9k ya bulunabiliyor.
hocam bende oneplus 9 için biriyle görüşüyordum aslında adam son anda satmaktan vazgectim diyip kesti konuşmayı şehrimdede başka ilan bulamadım onun için farklı modellerede bakmaya başladım pili konusuda amiral gemilerinin hiçbirinde pilin pek iyi olduğunu sanmıyorum s24te bile 5 saat ekran süresi var

hocam bende oneplus 9 için biriyle görüşüyordum aslında adam son anda satmaktan vazgectim diyip kesti konuşmayı şehrimdede başka ilan bulamadım onun için farklı modellerede bakmaya başladım pili konusuda amiral gemilerinin hiçbirinde pilin pek iyi olduğunu sanmıyorum s25te bile 5 saat ekran süresi var
Hangi şehirdesin?

Geri