🔥İndirim APPLE Watch SE 2023 GPS + Cellular SEPETTE 11700 LİRA (MEDİAMARKT)

Alacak varsa alsın. Saate ek vergi gelecek zaten Ocak taki zamlarla yine artacak.

Alacak varsa alsın. Saate ek vergi gelecek zaten Ocak taki zamlarla yine artacak.
şahsen almayı düşünüyorum ama series 9la arasında kaldım series 9da hem cellular yok hemde 13950 lira 45mm versiyonu bu 40mm ama cellular var kullanmam ama yinede olması güzel çok kararsızım

saatten hiç anlamıyom iyi özellikler var mı
hocam tuşlu telefonun dokunmatik versiyonu gibi diyebiliriz alo diyor kulaklığını bağlayıp müzik dinleyebiliyorsun birini arayabiliyorsun o şekilde

sarjı 2 gunde bir gidiyor 8.000 tl almıstım zamanında,ben tahamul edemedim alacaklara başarılar

Ben Huawei Watch Fit 3 aldım bunun yerine bir süre önce, şarj konusunda bir iki günde bir şarj gerekiyor diye biliyorum buna.

sarjı 2 gunde bir gidiyor 8.000 tl almıstım zamanında,ben tahamul edemedim alacaklara başarılar
Benim şarja takacak vaktim var açıkçası hocam en fazla 2 günde bir duşa girmek gerek zaten duştayken taksam yeter

SE serilerinde AOD (sürekli açık ekran) olmuyordu diye biliyorum onun dışında alınabilir

amazonda geçen gün 10.5k değil miydi bu?

şahsen almayı düşünüyorum ama series 9la arasında kaldım series 9da hem cellular yok hemde 13950 lira 45mm versiyonu bu 40mm ama cellular var kullanmam ama yinede olması güzel çok kararsızım
series 9 ile arasında fark ne hocam bende apple watch almayı düşünüyorumda bu çok uygun gibi geldi gözüme, gps+cellular bayağı pahalı özellikler diye biliyorum

Geri