xenk2626
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,514
2 ay önce 19kya kadar düştüAylardır aynı fiyat. İndirim falan yok.
2 ay önce 19kya kadar düştüAylardır aynı fiyat. İndirim falan yok.
Hatta cyberpunk da 7900gre daha fazla fps vermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bazı oyunlarda geçmiş hocam
Satıcı nasıl sorunlu ki? Olayı biliyorum en azından kullanıcı hatası denmemiş emsal kart teklif edilmiş en azından çip aynı sonuçta çocuk daha iyisini aldı. THH'ye gitse de bu tarz sonuç alacaktı. Bu tarzdan kastım mislini alacaktı daha kötü bir kart almayacaktı yani süreç uzardıFiyat iyide satici sıkıntılı
vlla kral ben sistemi kimsenin önermediği gencergamingden aldım 6700xt ryzen 5 5600e 15k para verdim 2 yıl oldu daha hiç bi sorunu çıkmadı şans işi en güvendiğin yerden alıpda sorun yaşayabilirsinBunlar olasılık
Ben de Gencerden asla alışveriş yapmıyorum mesela stokta olmayan ürünü sattılar sabredin tarzı gönül eyleme de yapmadılar iptal edersen et tarzı konuştular çok uzun sürdü para iadesi yapmalarıvlla kral ben sistemi kimsenin önermediği gencergamingden aldım 6700xt ryzen 5 5600e 15k para verdim 2 yıl oldu daha hiç bi sorunu çıkmadı şans işi en güvendiğin yerden alıpda sorun yaşayabilirsin
Ti süper değildir o. Normal süperdir.Videolarda 4070ti süper ile kafa kafaya gidiyor gözüküyor fakat rt açınca performansı baya düşüyor