LOL URF Veya hepimiz birimiz ne zaman gelecek?

Yanlış bilmiyorsam bu tür etkinliklerin belli bir tarihi yok. Yani riotun belli bir zaman çizelgesi vardır ama bize bildirmiyorlar.

Son düzenleme:
Belirli bir tarih yok fakat şu sıralar geleceğini düşünmüyorum.
Yeni bir mod daha yeni geldi.

Urf yeni bitti. Hepimiz birimiz için de 2 senedir gelmiyor. Riot abi ne derse o oluyor

Urf yeni bitti. Hepimiz birimiz için de 2 senedir gelmiyor. Riot abi ne derse o oluyor
hepimiz birimiz için mart ayında vardı 2 yıldır gelmiyor değil, urf bitelide 1 ay oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış bilmiyorsam bu tür etkinliklerin belli bir tarihi yok. Yani riotun belli bir zaman çizelgesi vardır ama bize bildirmiyorlar.
Belirli bir tarih yok fakat şu sıralar geleceğini düşünmüyorum.
Yeni bir mod daha yeni geldi.
doğru belli tarih yok herhangi bir tahmininiz var mıdırı diye düşündüm yeni gelen mod beni pek açmadı açıkçası.

Son düzenleme:
hepimiz birimiz için mart ayında vardı 2 yıldır gelmiyor değil, urf bitelide 1 ay oldu

doğru belli tarih yok herhangi bir tahmininiz var mıdırı diye düşündüm yeni gelen mod beni pek açmadı açıkçası.
Valla hiç belli olmaz hocam.
Ama gelmeden önce hafif bir spoiler verirlermiş gibime geliyor.

Hayır bir tahminim yok, Riot Games'e belli olmuyor. 2020'ye girerken habersiz bir biçimde 4-5 oyun birden duyurdular.

Valla hiç belli olmaz hocam.
Ama gelmeden önce hafif bir spoiler verirlermiş gibime geliyor.
ya merkez baskını urf veya hepimiz birimiz kadar zevkli gelmedi şu ufak spoilerı verseler artık

Hayır bir tahminim yok, Riot Games'e belli olmuyor. 2020'ye girerken habersiz bir biçimde 4-5 oyun birden duyurdular.
doğru haklısın hiç belli olmuyor oyuncuları böyle merakta bırakmak zevkli geliyor harhalde

urfun tadı hiç kalmadı merkez baskını çok daha iyi urfta herkes birbirine tek atıyor

urfun tadı hiç kalmadı merkez baskını çok daha iyi urfta herkes birbirine tek atıyor
ya tr serverında millet ya try hard oynuyor urfta yani gidip 25 dk boyunca kule kesiyor yada dediğin gibi full skil spamlayıp tek atıyor düzgün oynansa bence merkez baskınından çok daha iyi biz tr serverındakiler modu oynayamıyoruz...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,327
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina
Geri