1000₺ Kulaklık Öneri

SpeedCar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,220
Selamlar, H2002P kullanıyordum kablo temassızlığında dolayı garantiye gönderdim ve 3 hafta sonunda para iadesi yaptılar. Aynı kulaklık şuan Trendyol da 1600 TL. Başka önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?
Usb çıkışlı olması tek şartım,eski bir anakartım var.
Medusa tercihlerim arasında.

Gamepower modellerine bakabilirsin.
Başka alternatifin yok zaten.

h2002p
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pardon zaten onu kullanıyormuşsun. bence tekrar al ilk kez sorun yaşayan gördüm

lenovo h300'e bakabilirsin. h500pro modelini kullanıyorum. yaklaşık 2-3 senedir takıyorum. kulaklıktan memnunum alt modeli h300 da onun kadar olmasa da başarılıdır muhtemelen.

kesinlikle gamepower fujin.Mikrofonu müthiş,çevremde kullanan ve memnun olan çok kişi var

kesinlikle gamepower fujin.Mikrofonu müthiş,çevremde kullanan ve memnun olan çok kişi var
H2016D nasıldır?
Edit: Jak çıkışlıymış yani iptal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Medusa ile aralarında pek fark yok gibi.

Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming 7.1 kablosuz Bluetooth ve 2.4 ghz wifi dongle ile geliyor ve 22 24 saat arası bataryası gidiyor güzel kulaklıktır tavsiye ederim.

Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming 7.1 kablosuz Bluetooth ve 2.4 ghz wifi dongle ile geliyor ve 22 24 saat arası bataryası gidiyor güzel kulaklıktır tavsiye ederim.
Hocam daha çok oyun oynuyorum ve kullanan tanıdıklarım gecikme olduğunu söylüyor.

Hocam daha çok oyun oynuyorum ve kullanan tanıdıklarım gecikme olduğunu söylüyor.
Hocam bende aktif kullanıyorum cs2de fivemde felan gecikme felan olmuyor olsa ben değiştirmiştim kulaklığı yani garip :) Tercih sizlerin gene tabii ki.

Geri