RX 7900 XT Alınır mı ?

ugurcamm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331

7500F ike 2k da kullanıcam. Uzun ömürlü olur mu en az 5 sene falan kullanmak istiyorum. Alınır mı ne dersiniz? Başka önerileriniz var mı?

alınır,uzun ömürlü olur

7500F ike 2k da kullanıcam. Uzun ömürlü olur mu en az 5 sene falan kullanmak istiyorum. Alınır mı ne dersiniz? Başka önerileriniz var mı?
şöyle söyleyeyim eğer 5-6 yıl götürsün diyorsan 7900xt al vramden dolayı diyorum ama 7900gre 7k daha ucuz oda en az 3 yıl götürür

AMD kartlarında en sevdiğim GB yüksek tutuyolar NVIDIA gibi cimri değiller al geç hocam, Saphirre uzun yıllardır kullanmıştım YİĞİT bir markadır.

Alınır miss gibi ömürlük(6 7 yıl) borçlarım bitince bende dizicem böyle inşallah

normal değerler hocam
Hocam nitro+ modelleri daha mi iyi oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır miss gibi ömürlük(6 7 yıl) borçlarım bitince bende dizicem böyle inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin hocam. En iyileri sizin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle söyleyeyim eğer 5-6 yıl götürsün diyorsan 7900xt al vramden dolayı diyorum ama 7900gre 7k daha ucuz oda en az 3 yıl götürür
Hocam bu kartın sıcaklık değerleri nasıldır sizce? Bir de nitro+ model daha mı iyidir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,366
Üyeler
186,327
Son üye
suuuude
Geri