BabaYaga89
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 228
Hakkaten yuksek zekalilarmis. Almasin arkadas o zaman tabiSığmıyor, yüksek zekalı thermalright, sadece radyatör yüksekliğini 158mm göstermiş,
Hakkaten yuksek zekalilarmis. Almasin arkadas o zaman tabiSığmıyor, yüksek zekalı thermalright, sadece radyatör yüksekliğini 158mm göstermiş,
bende phantom spirit aldım daha yeni gelsin bakalım nasılmışPeerlees Assassin aldım.
Gelince nasılmış bakalım yazarsan sevinirim.bende phantom spirit aldım daha yeni gelsin bakalım nasılmış
hocam geldi cpuz de stress test dediğimde max 57 58 e çıkıyor. Ortam sıcaklığı 24 derece. Coreboost ve pbo otomatik moddaGelince nasılmış bakalım yazarsan sevinirim.
Gayet güzel hocam. Güle güle kullanın.hocam geldi cpuz de stress test dediğimde max 57 58 e çıkıyor. Ortam sıcaklığı 24 derece. Coreboost ve pbo otomatik modda
seninki nasıl hocamGayet güzel hocam. Güle güle kullanın.
kendime değilde arkadaşa almıştık. Daha gelmedi biraz geç sipariş verdik.seninki nasıl hocam
hocam coreboost ve pbo kapalı halde, daha önce 5600xin yanında verilen wraith stealth ile oyunda %100 yükte 64 derece alıyordum. Fan hızı %100 dü sürekli stok olduğu için.kendime değilde arkadaşa almıştık. Daha gelmedi biraz geç sipariş verdik.
Valla maşallah hocam gerçektem harika değerler. Bu kadar fark ediyormuymuşhocam coreboost ve pbo kapalı halde, daha önce 5600xin yanında verilen wraith stealth ile oyunda %100 yükte 64 derece alıyordum. Fan hızı %100 dü sürekli stok olduğu için.
Şuan aynı oyunda phantom spiritin fanlarını %50 ye sabitledim 60 dereceye kadar ve aldığım değer maximum 48 derece. Baya fark var yani ama %100 de ses rahatsız ediyor fanlar 25db olmasına rağmen
evet valla baya farketti. bide hocam fanın çeyreği dışarda kaldı ramlere değdiği için. belki onuda düzgün taksam 1 kaç derece daha düşebilirValla maşallah hocam gerçektem harika değerler. Bu kadar fark ediyormuymuş.
Fotoğraf atma imkanın var mı ?evet valla baya farketti. bide hocam fanın çeyreği dışarda kaldı ramlere değdiği için. belki onuda düzgün taksam 1 kaç derece daha düşebilir