🔥İndirim Thermalright Frost Commander 140 1799 TL (iyzico + parolapara ile 899 TL)

3-5 inceleme baktım gerçekten öyleymiş ama geçmiyor hani nerdeyse eşitler enteresan bir durum nh-dh15'in hepsini geçmesi lazım ama o ayrı bir olay.
Marka algısı ve fiyatı yüzünden böyle düşünmeniz normal ama her zaman pahalı olan daha iyi olacak diye bir kaide yok.

Marka algısı ve fiyatı yüzünden böyle düşünmeniz normal ama her zaman pahalı olan daha iyi olacak diye bir kaide yok.
marka algısı değil nocuta nh-dh 15 direkt kule tipi konusunda 360mm ler ile kapışabilecek bir soğutucu farklı bir modeli olabilir frost commandere bak şaşırmam zaten fiyatı spirit ile aynı ama dh15 ayrı bir dava.

marka algısı değil nocuta nh-dh 15 direkt kule tipi konusunda 360mm ler ile kapışabilecek bir soğutucu farklı bir modeli olabilir frost commandere bak şaşırmam zaten fiyatı spirit ile aynı ama dh15 ayrı bir dava.
Testler ortada işte, tam olarak neyi inkar ettiğini anlayamadım. Bir çok farklı incelemede de dh15 in phantom spirit in gerisinde olduğunu görebilirsin, bu sır değil yani.

Çift fanlı Noctua NH-U 14S kullanıyorum. Bir kıyaslama bulamadığım için, geçip geçmeme arasında kaldım. 10 yıllık soğutucum.

İlk alışveriş şeysi yok. Düz alsak avantaj var mı?

Yine her zamanki gibi tüm forum ezbere bir ürünün peşinden koşup bilgisizce yorumlar yapıyor, TR forumları neden hep böyle anlayamadım. Bilgi sıfır, araştırma sıfır, sadece oooooo kanks yapışın, saldırın, çoğğ eyi gerekirse kasa kapağını kırın atın 🤣

Phantom spirit daha iyi beyler, Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Sizin o Frost commander daha iyi sandığınız testlerin hepsinde FC ın fanlar uçak motoru. Testler her zaman aynı gürültü seviyesinde yani noise normalized olarak yapılır, buyrun 38db noise normalized.

Milletin gazına gelmeniz de üstünüze yok, alanlara geçmiş olsun.
Tam geldim phantom spirit rgbli daha güzel alınır mı diye yorumu gördüm. İndirim bitti mi bu arada?

Almak istiyorum da kasa ve anakarta uyar mı nereden öğrenebilirim? Deepcool cc560 ve Gigabyte b550 Gaming x v2
Kasa 163mm destekliyor.
Her ne kadar soğutucu 158mm olsa da 1400 fanlar ayrıdan çıkıntı yapar. Bence ya sığmaz ya da ucu ucuna sığar.
Risk almayın phantom spirit modelini alın derim.

[td width="1056.86px"]CPU Cooler Height Limit[/td][td width="1056.88px"]163mm[/td]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam geldim phantom spirit rgbli daha güzel alınır mı diye yorumu gördüm. İndirim bitti mi bu arada?
ARGB seviyorsanız Phantom daha güzel tabii. Hem de daha ucuz

Geri