KRAL YENİDEN SATIŞTA Thermalright Frost Commander 140 1.799

5080 + 9800x3d li sistem i her şey dahil ekipmanlar dahil 130 bin nasıl
Sıfır fiyatlarına ve alım tarihlerine bak. Fatura garanti ve ne kadar süre kullanıldı gibi bunları kontrol et. Sıfır fiyatlarını araştır eğer ki arada 20k dan fazla fiyat farkı varsa yani sıfır 150k dır ikinci el 125k dır o zaman alınabilir ama arada 10k varsa alınmaz yani taksit ile al parayı da koy bankaya aylık 3 5 getirisi olur maliyeti düşürürsün.

Oncelikle yukseklikleri spirit ile ayni gozukuyor. Spirit 7x6mm toplam 42mm boru var. Commanderda 5x8mm 40mm. Fanlari ise Spirit 2x12cm, digeri 1x12cm + 1x14cm seklinde. Temelde ilave agirlik ve hava akisi disinda fark gorebilen var mi?

Son düzenleme:
Kule tipi soğutucular çok iyi ama hem çok yer kaplıyor hemde sesli fakat kesinlikle soğutması çok iyi

Sıfır fiyatlarına ve alım tarihlerine bak. Fatura garanti ve ne kadar süre kullanıldı gibi bunları kontrol et. Sıfır fiyatlarını araştır eğer ki arada 20k dan fazla fiyat farkı varsa yani sıfır 150k dır ikinci el 125k dır o zaman alınabilir ama arada 10k varsa alınmaz yani taksit ile al parayı da koy bankaya aylık 3 5 getirisi olur maliyeti düşürürsün.
Kendim topluyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistem değil

Oncelikle yukseklikleri spirit ile ayni gozukuyor. Spirit 7x6mm toplam 42mm boru var. Commanderda 5x8mm 40mm. Fanlari ise Spirit 2x12cm, digeri 1x12cm + 1x14cm seklinde. Temelde ilave agirlik ve hava akisi disinda fark gorebilen var mi?

Spirit ile Commander arasında ısıl tasarım olarak commander lehine yaklaşık %27 fark var. commanderın ısı boruları spirite oranla %27 daha fazla ısı taşıyabiliyorlar. bu seviyede %5-%10 bile büyük fark iken %27 fark commanderı rakipsiz yapıyor. ben de bir bilgisayarımda spirit kullanıyorum ancak commander zirvede tek bence.

Spirit ile Commander arasında ısıl tasarım olarak commander lehine yaklaşık %27 fark var. commanderın ısı boruları spirite oranla %27 daha fazla ısı taşıyabiliyorlar. bu seviyede %5-%10 bile büyük fark iken %27 fark commanderı rakipsiz yapıyor. ben de bir bilgisayarımda spirit kullanıyorum ancak commander zirvede tek bence.
Ses olarak değil. Performans olarak da fiyatına göre çok iyi. Yoksa daha iyi performans veren kule tipi soğutucular mevcut.

zaten fiyattan bağımsız değerlendirmek mümkün değil. çok uygun fiyatta çok iyi performans veriyor. noctua gibi rakipleri fiyat olarak 2-3 katı.
Kesinlikle. Ben zamanında çok ucuza yakaladım Noctua'yı. Yoksa şu anki fiyatlar ile hayatta alınmaz bence. Frost fiyatına göre fazla fazla iyi.

Nerenle okuyorsun bilmiyorum ama ben spiritin neden daha iyi olduğunu sordum
Tamam bende sana sen neden başlıktakinin spiritten daha iyi olduğunu düşündüşünü soruyorum.

Millete nerenle okuyosun yazacağına önce sana sorulan sprulan soruları anlamaya çalış.

Tamam bende sana sen neden başlıktakinin spiritten daha iyi olduğunu düşündüşünü soruyorum.

Millete nerenle okuyosun yazacağına önce sana sorulan sprulan soruları anlamaya çalış.
"sen neden başlıktakinin daha iyi oldğunu düşünüyorsun?" Millet değil sana diyorum ve Türkçe yazma bozukluğunun olduğunu gösteriyorum. Yazdığın cümlede başlıktaki ürünün daha iyi olduğunu söylüyorsun bana kendin ilk önce biraz Türkçe yazmayı öğren.

Geri