KRAL YENİDEN SATIŞTA Thermalright Frost Commander 140 1.799

fan dan fana fark var..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece uzun ömürlü olması avantajı var... gerisi boşş
zaten bir ürünün uzun ömürlülüğü en önemli olay gerisi boş dediğiniz şeyler nedir bilmiyorum ama en ucuz 240 mm sıvı soğutucuyla en pahalı 240mm sıvı soğutucuyla arasında pek fark yok hatta hepsinin üzerinde bir performansı var burada görüntüsüne ve tasarımına değil verdiği verime bakıyoruz görünüş olarak evet kaba duruyor

İYZİCO PAROLA FELAN GEÇERLİYSE DAHADA İNDİRİMLİ OLUYOR
parolpara iyizco felan devam ediyormu

fan dan fana fark var..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece uzun ömürlü olması avantajı var... gerisi boşş
baktımda gürültülü 1200 rpmde yaramaz , 900dan sonra ses gelmeye baslıyor evo modeli 1200e kadar 0 ses burdan devam

Frost commander kullanıp phantom spiritten daha gürültülü çalıştığını söyleyebilecek var mı?

Fan çapı büyüdükçe sesin azalması lazım.

baktımda gürültülü 1200 rpmde yaramaz , 900dan sonra ses gelmeye baslıyor evo modeli 1200e kadar 0 ses burdan devam
ben bu tüzden phantom spirit den sıvı sogutmaya gectim ID colling 240 mm sıvı soutma kullanıyorum 1800 tl ye aldım.. sessiz bir sekilde calısıyor oyunlarda 60-68 derecelerde geziyor

Ürünü 2 sistemde aktif olarak kullandım biostan fan modunu turboya alıp üründe dehşeti vahşet mükemmel bir soğutucu rgb değil ama Üzmez buz ediyor güçlü işlemcileri

r5 7500f e olurmu 240lık darkın bi sıvı soğutucusunu kullanıyorum suan

1 yıldır kullanıyorum. Alın aldırın fazlasına gerek yok hangi işlemci olursa olsun.

Geri