omercelikk
80+
- Reaksiyon skoru
- 162
Aga atx kasada matx anakart kullanip bu sogutucuyu kullansak ramlere falan deger mi ne olur?
P360A'ya sığmıyor ;(Mükemmel urun kasaya sığmıyorsa bile cami acik tutun ama yeterki bunu takin
%99 sığarAlıntıyı görüntüle
TT S200TG Sığar değil mi? 166mm olarak belirtilmiş
boşta 30-35 oyunlardada max 65Bende de aynı işlemci var. Peerless Assassin var bende de. Senin soğutucu ile boşta ve oyunda kaç derece ortalama?
Öndeki 120mm fanın boyuta etkisi var mı? Sıfıra sıfır mı oluyor o? Kasa 160mm destekliyor, arkadaki 140'lığı söküp kasanın üstüne takıp soğutucuya da bir tane 120mm fan almayı planlıyorum performans farkı ne kadar olur sence?1.5 sene kullandım, radyatör 158mm, dahili D14X fan ile 165mm geçiyor, Alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun, low profile ram varsa biraz daha düşebilir söylediğim değerler.
gürültüye göre performansı harbi o kadar da iyi değil neden bu kadar abartıldı anlamadım deneyelim bakalım aldık 1 taneYine her zamanki gibi tüm forum ezbere bir ürünün peşinden koşup bilgisizce yorumlar yapıyor, TR forumları neden hep böyle anlayamadım. Bilgi sıfır, araştırma sıfır, sadece oooooo kanks yapışın, saldırın, çoğğ eyi gerekirse kasa kapağını kırın atın
Phantom spirit daha iyi beyler, Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Sizin o Frost commander daha iyi sandığınız testlerin hepsinde FC ın fanlar uçak motoru. Testler her zaman aynı gürültü seviyesinde yani noise normalized olarak yapılır, buyrun 38db noise normalized.
Milletin gazına gelmeniz de üstünüze yok, alanlara geçmiş olsun.
stokta halaAllah'tan almadan bitmiş yoksa tutamayacaktim kendimi
Evet testler öyleymişte şu phantom spiritin görünüşünü hiç sevmiyom çok kötü görüküyoYine her zamanki gibi tüm forum ezbere bir ürünün peşinden koşup bilgisizce yorumlar yapıyor, TR forumları neden hep böyle anlayamadım. Bilgi sıfır, araştırma sıfır, sadece oooooo kanks yapışın, saldırın, çoğğ eyi gerekirse kasa kapağını kırın atın
Phantom spirit daha iyi beyler, Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Sizin o Frost commander daha iyi sandığınız testlerin hepsinde FC ın fanlar uçak motoru. Testler her zaman aynı gürültü seviyesinde yani noise normalized olarak yapılır, buyrun 38db noise normalized.
Yine her zamanki gibi tüm forum ezbere bir ürünün peşinden koşup bilgisizce yorumlar yapıyor, TR forumları neden hep böyle anlayamadım. Bilgi sıfır, araştırma sıfır, sadece oooooo kanks yapışın, saldırın, çoğğ eyi gerekirse kasa kapağını kırın atın
test kaynağı ne nh-dh 15 lt520 geçmesi gerek normalde![]()