🔥İndirim Thermalright Frost Commander 140 1799 TL (iyzico + parolapara ile 899 TL)

stok gelmiş 1 tane aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var şu an yenilendi bitmeden al
Bana lazım değilki. Ben başkalarının sistem toplamalarına yardım ederken öneriyordum her zaman. Özellikle high-end işlemcileri bile soğutabilmesinden dolayı çok iyi oluyordu ama sonra stoğu bitti aylardır yoktu yine gelmiş diye sevindim. Belki forumda aktif olmaya başlarım yine dedim ama yine bitti

Bana lazım değilki. Ben başkalarının sistem toplamalarına yardım ederken öneriyordum her zaman. Özellikle high-end işlemcileri bile soğutabilmesinden dolayı çok iyi oluyordu ama sonra stoğu bitti aylardır yoktu yine gelmiş diye sevindim. Belki forumda aktif olmaya başlarım yine dedim ama yine bitti
ben de yeni 7800x3d aldım soğutucu arıyordum çok iyi denk geldi

stok yenilendi phantom spirit alacaktım bunu almaya karar verdim fakat B450M-k 2 anakartıma sığar mı acaba atx kasam var

9800x3d yi bile soğutacak bir sogutucu. 1 yildir kullaniyorum. 5 k lik bir sivi sogutucudan bile daha iyi performans veriyor. Alin aldirin ömürlük tavsiye ederim.

Phantom Spirit'teki rame değme olayı bunda da var mı acaba?
Phantom Spirit'ten daha büyük. Eğer micro ATX anakart kullanıyorsan değer çok büyük ihtimalle

9800x3d yi bile soğutacak bir sogutucu. 1 yildir kullaniyorum. 5 k lik bir sivi sogutucudan bile daha iyi performans veriyor. Alin aldirin ömürlük tavsiye ederim.
Aynen öyle

stok yenilendi phantom spirit alacaktım bunu almaya karar verdim fakat B450M-k 2 anakartıma sığar mı acaba atx kasam var
Ramlere çarpma ihtimali yüksek. Ama bunda çarpıyorsa Phantom Spritte de çarpar zaten. En kötü fanların yerinde biraz değişiklik yaparsın ama garanti veremem

Bunda ram e gelcek fan daha küçük bence çarpması muhtemelen bende phantom spirit var ramlerin üstüne denk geliyor malesef

Uzun zamandır stok yoktu, iyi fiyattan stoklara gelmiş.
Alırken parolapara 400 tl + iyzico yeni müşteri 500 tl kampanyalarına katılınırsa fiyat 900'e iniyor.

Alacaklar kasasına sığacak mı dikkat etsin.

Soğutucu Yüksekliği (Maks): 158 mm

EDİT : stok bitmiş. yeniden gelirse güncellerim.

En son 2k dan almıştım 200TL daha ucuz stoklara gelmiş kule tipinde max seviye arayan varsa gözüm kapalı öneririm çok güçlü ve tatmin edici

stok gelmiş

çok mu gürültülü bu soğutma. phantom spirite göre bir tık daha iyiymiş ama dB olarak aşırı geldi

Son düzenleme:
1.5 sene kullandım, radyatör 158mm, dahili D14X fan ile 165mm geçiyor, Alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun, low profile ram varsa biraz daha düşebilir söylediğim değerler.

1.5 sene kullandım, radyatör 158mm, dahili D14X fan ile 165mm geçiyor, Alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun, low profile ram varsa biraz daha düşebilir söylediğim değerler.
14cm fan işi bozuyor, birçok kasaya o yüzden sığmıyor sanırım.

Son düzenleme:
Mükemmel urun kasaya sığmıyorsa bile cami acik tutun ama yeterki bunu takin

Geri