Çalınan android telefon

Vo4ka

80+
Reaksiyon skoru
48
Bugün elimde tutuğum telefonu zorla çekip çaldılar yarın ifade vericem telefon şu an kapalı napmam lazım lütfen yardımcı olun pek bulacaklarını sanmıyorum ama

Bugün elimde tutuğum telefonu zorla çekip çaldılar yarın ifade vericem telefon şu an kapalı napmam lazım lütfen yardımcı olun pek bulacaklarını sanmıyorum ama
Hocam google uygulaması telefonumu buldan belki konum bilgisine ulşlasabılırsınız. Ayrıca uzaktan kıtleyip sistemi kapatabilirsininız.Ama hard reset atarlar direk herhalde.

Telefon nedir?

Google hesabınızdan cihazımı bul özelliğini kullanabilirsiniz. Cihazının konumuna bakabiliyorsum ve onu kilitleyebiliyorsun.

knk parkta oturuyoz iki tane roman geldi sigara sordu sonrada elimde telefonu tutuyodum geldi çekti elimdem kaçtı adamlar tazı gibi koşuyodu 2 saniye öyle koştularki olimpiyatlara katılsar daha cok para kazanılırlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yd ne ?
Yurt dışı.

knk parkta oturuyoz iki tane roman geldi sigara sordu sonrada elimde telefonu tutuyodum geldi çekti elimdem kaçtı adamlar tazı gibi koşuyodu 2 saniye öyle koştularki olimpiyatlara katılsar daha cok para kazanılırlardı

yd ne ?
YD Yurt dışı demek
Kusura bakma ama anlatımdan dolayı baya güldüm 😂😂😂
Geçmiş olsun

yok knk vodafoneden almıştım faturalı türkiyenin

sorun yok nabacaz yeni almıştım 3 ay oldu .d
Polise git de pek bir şey çıkacağını sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,265
Üyeler
184,911
Son üye
apollo2135
Geri