Hocam google uygulaması telefonumu buldan belki konum bilgisine ulşlasabılırsınız. Ayrıca uzaktan kıtleyip sistemi kapatabilirsininız.Ama hard reset atarlar direk herhalde.Bugün elimde tutuğum telefonu zorla çekip çaldılar yarın ifade vericem telefon şu an kapalı napmam lazım lütfen yardımcı olun pek bulacaklarını sanmıyorum ama
Hocam google uygulaması telefonumu buldan belki konum bilgisine ulşlasabılırsınız. Ayrıca uzaktan kıtleyip sistemi kapatabilirsininız.Ama hard reset atarlar direk
redmi 13c xiomi cloud vardı onuda girmiştimTelefon nedir?
YD mı?redmi 13c xiomi cloud vardı onuda girmiştim
Google hesabınızdan cihazımı bul özelliğini kullanabilirsiniz. Cihazının konumuna bakabiliyorsum ve onu kilitleyebiliyorsun.Bugün elimde tutuğum telefonu zorla çekip çaldılar yarın ifade vericem telefon şu an kapalı napmam lazım lütfen yardımcı olun pek bulacaklarını sanmıyorum ama
knk parkta oturuyoz iki tane roman geldi sigara sordu sonrada elimde telefonu tutuyodum geldi çekti elimdem kaçtı adamlar tazı gibi koşuyodu 2 saniye öyle koştularki olimpiyatlara katılsar daha cok para kazanılırlardınasıl oldu merak ettim
yd ne ?YD mı?
Yurt dışı.knk parkta oturuyoz iki tane roman geldi sigara sordu sonrada elimde telefonu tutuyodum geldi çekti elimdem kaçtı adamlar tazı gibi koşuyodu 2 saniye öyle koştularki olimpiyatlara katılsar daha cok para kazanılırlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yd ne ?
YD Yurt dışı demekknk parkta oturuyoz iki tane roman geldi sigara sordu sonrada elimde telefonu tutuyodum geldi çekti elimdem kaçtı adamlar tazı gibi koşuyodu 2 saniye öyle koştularki olimpiyatlara katılsar daha cok para kazanılırlardı
yd ne ?
yok knk vodafoneden almıştım faturalı türkiyeninYurt dışı.
sorun yok nabacaz yeni almıştım 3 ay oldu .dYD Yurt dışı demek
Kusura bakma ama anlatımdan dolayı baya güldüm
Geçmiş olsun
Polise git de pek bir şey çıkacağını sanmam.yok knk vodafoneden almıştım faturalı türkiyenin
sorun yok nabacaz yeni almıştım 3 ay oldu .d