tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 102
Arkadaşlar ortamım yok yani tek zevk verir mi? Bir zaman sonra sıkılma olur mu? Bilgisayar alıp parayı çöpe atmaktan korkuyorum..
hocam simülasyon ve fps tarzı oyunlar seviyorum sıkar mı bilemedim artık.Ya Şöyle fiyatını hakeden bir bilgisayar alıp kendince sevdiğin oyunları yalnız veya online oynamak keyifli . Mesela solo 1k saat terrariam vardır çünkü türü hoşuma gidiyor ve oyun sıkmıyor ama sen hoşlanmıyorsundur hikayeli veyahutta tek kişilik oyunlardan o zaman çok zevk vereceğini söyleyemem
dostum haklısında ortam vb olmayınca sarmayacak gibi düşünce var aklımdabilgisayar bu yiyecek değilki sürekli elinin altında olcak bişey
yok solo da oynanır oynamasan da intirnete girir video izlersn nolacak hehehocam simülasyon ve fps tarzı oyunlar seviyorum sıkar mı bilemedim artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum haklısında ortam vb olmayınca sarmayacak gibi düşünce var aklımda![]()
Bence almamaktan iyidir en azından uğraşacağın bir şey oluyor evde hiç yoktan iyidir.Arkadaşlar ortamım yok yani tek zevk verir mi? Bir zaman sonra sıkılma olur mu? Bilgisayar alıp parayı çöpe atmaktan korkuyorum..
reis calıstıgım ıcın evde max 10 saat duruyom 7 saati uyku…Bence almamaktan iyidir en azından uğraşacağın bir şey oluyor evde hiç yoktan iyidir.
Bende öyle da 9-12 saat arası çalışıyorum kalan vakit işte bir şeyler izliyorum arada oyun giriyorum fena olmuyor yani bence.reis calıstıgım ıcın evde max 10 saat duruyom 7 saati uyku…
neolcak bu halimiz be abim ne işle uğraşıyodun sorması ayıptır?Bende öyle da 9-12 saat arası çalışıyorum kalan vakit işte bir şeyler izliyorum arada oyun giriyorum fena olmuyor yani bence.
Ben şimdilik geçici süreliğine tezgahtarlık yapıyorum gerçi bugün son günümdü aslında çalışmıyorum artık ama 2 sene öyle çalıştım o süre boyunca böyle geçti yani bilgisayarla arada takılıyorum yani fena olmuyor.neolcak bu halimiz be abim ne işle uğraşıyodun sorması ayıptır?
Hayırlısı olsunBen şimdilik geçici süreliğine tezgahtarlık yapıyorum gerçi bugün son günümdü aslında çalışmıyorum artık ama 2 sene öyle çalıştım o süre boyunca böyle geçti yani bilgisayarla arada takılıyorum yani fena olmuyor.
tabi bide Üniversiteye geçince inşallah lazım olur diye de aldım bir bakımdan.
Pc en yakin dostun olacaktir merak etme. Yanlizliga alis.Arkadaşlar ortamım yok yani tek zevk verir mi? Bir zaman sonra sıkılma olur mu? Bilgisayar alıp parayı çöpe atmaktan korkuyorum..