Bilgisayar almak pişmanlık mı?

tunahanozler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
102
Arkadaşlar ortamım yok yani tek zevk verir mi? Bir zaman sonra sıkılma olur mu? Bilgisayar alıp parayı çöpe atmaktan korkuyorum..

Ya Şöyle fiyatını hakeden bir bilgisayar alıp kendince sevdiğin oyunları yalnız veya online oynamak keyifli . Mesela solo 1k saat terrariam vardır çünkü türü hoşuma gidiyor ve oyun sıkmıyor ama sen hoşlanmıyorsundur hikayeli veyahutta tek kişilik oyunlardan o zaman çok zevk vereceğini söyleyemem

bilgisayar bu yiyecek değilki sürekli elinin altında olcak bişey

Ya Şöyle fiyatını hakeden bir bilgisayar alıp kendince sevdiğin oyunları yalnız veya online oynamak keyifli . Mesela solo 1k saat terrariam vardır çünkü türü hoşuma gidiyor ve oyun sıkmıyor ama sen hoşlanmıyorsundur hikayeli veyahutta tek kişilik oyunlardan o zaman çok zevk vereceğini söyleyemem
hocam simülasyon ve fps tarzı oyunlar seviyorum sıkar mı bilemedim artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayar bu yiyecek değilki sürekli elinin altında olcak bişey
dostum haklısında ortam vb olmayınca sarmayacak gibi düşünce var aklımda😔

hocam simülasyon ve fps tarzı oyunlar seviyorum sıkar mı bilemedim artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum haklısında ortam vb olmayınca sarmayacak gibi düşünce var aklımda😔
yok solo da oynanır oynamasan da intirnete girir video izlersn nolacak hehe

Arkadaşlar ortamım yok yani tek zevk verir mi? Bir zaman sonra sıkılma olur mu? Bilgisayar alıp parayı çöpe atmaktan korkuyorum..
Bence almamaktan iyidir en azından uğraşacağın bir şey oluyor evde hiç yoktan iyidir.

neolcak bu halimiz be abim ne işle uğraşıyodun sorması ayıptır?
Ben şimdilik geçici süreliğine tezgahtarlık yapıyorum gerçi bugün son günümdü aslında çalışmıyorum artık ama 2 sene öyle çalıştım o süre boyunca böyle geçti yani bilgisayarla arada takılıyorum yani fena olmuyor.
tabi bide Üniversiteye geçince inşallah lazım olur diye de aldım bir bakımdan.

Ben şimdilik geçici süreliğine tezgahtarlık yapıyorum gerçi bugün son günümdü aslında çalışmıyorum artık ama 2 sene öyle çalıştım o süre boyunca böyle geçti yani bilgisayarla arada takılıyorum yani fena olmuyor.
tabi bide Üniversiteye geçince inşallah lazım olur diye de aldım bir bakımdan.
Hayırlısı olsun🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,978
Üyeler
189,955
Son üye
Ahmetsuha
Geri