Askerlik tecil işlemleri nasıl oluyor

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
573
Son 2 ay kaldı neredeyse 0 bilgi sahibiyim. Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve askerlik için hazır değilim yapmam gerekenler nedir

Lise diplomani alip askerlik subesine gidiyorsun tecil islemi yapmak istedigini belirttikten sonra e devlette askerligim kisminda erteleme formu cikiyor

Dostum sanirim 2 yil hakkin var. E devletten edemezsen mecbur gidicen
E devletten baktımda erteleme seçeneği yok sadece yoklama başvurusu var lise mezuniyeti gözükmüyor açıktan mezun olmuştum o gözüküyor yani yoklama kısmında sona kadar geldim fotoğraf falan istiyor ama halen bir erteleme seçeneği göremedim bu arada 19 yaşındayım 3 ay sonra 20 olucam. Şimdi fotoğraf falan yüklerimde bu yoklama başvurusu yaptıktan sonra yanlışlıkla askere falan cagirirlar korkum var 2 kere mezuna kaldım diye. Bu sene cidden istediğim yeri kazanmaya çok yakınım bir yanlışlık yapmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lise diplomani alip askerlik subesine gidiyorsun tecil islemi yapmak istedigini belirttikten sonra e devlette askerligim kisminda erteleme formu cikiyor
Hocam demin e devletten girdimde erteleme formu yok sadece yoklama başvurusu var fotoğraf falan istiyor birde sadece açık lise mezuniyet belgem var. Yoklama başvurusunu e devletten doldursam erteleme olur mu

Hocam demin e devletten girdimde erteleme formu yok sadece yoklama başvurusu var fotoğraf falan istiyor birde sadece açık lise mezuniyet belgem var. Yoklama başvurusunu e devletten doldursam erteleme olur mu
Subeye gidip basvurusu yapmazsan cikmaz, cok basit dedigim seyleri yap sadece

Geri