bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 573
Son 2 ay kaldı neredeyse 0 bilgi sahibiyim. Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve askerlik için hazır değilim yapmam gerekenler nedir
Kacinci mezununSon 2 ay kaldı neredeyse 0 bilgi sahibiyim. Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve askerlik için hazır değilim yapmam gerekenler nedir
Hayır. E-devlet üzerinden tecil ettirilebiliyor.Askerlik şubesine gitmen lazım
2Kacinci mezunun
Nasıl yapılıyor hocamHayır. E-devlet üzerinden tecil ettirilebiliyor.
Yapılacak işlemleri sormuştum aslında hocam.Askerlik şubesine gitmen lazım
Knk tecil ettirdin mi hic ?2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yapılıyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapılacak işlemleri sormuştum aslında hocam.
HayırKnk tecil ettirdin mi hic ?
Gdip konusarak yapması daha iyiHayır. E-devlet üzerinden tecil ettirilebiliyor.
Dostum sanirim 2 yil hakkin var. E devletten edemezsen mecbur gidicenHayır
E devletten baktımda erteleme seçeneği yok sadece yoklama başvurusu var lise mezuniyeti gözükmüyor açıktan mezun olmuştum o gözüküyor yani yoklama kısmında sona kadar geldim fotoğraf falan istiyor ama halen bir erteleme seçeneği göremedim bu arada 19 yaşındayım 3 ay sonra 20 olucam. Şimdi fotoğraf falan yüklerimde bu yoklama başvurusu yaptıktan sonra yanlışlıkla askere falan cagirirlar korkum var 2 kere mezuna kaldım diye. Bu sene cidden istediğim yeri kazanmaya çok yakınım bir yanlışlık yapmak istemiyorumDostum sanirim 2 yil hakkin var. E devletten edemezsen mecbur gidicen
Hocam demin e devletten girdimde erteleme formu yok sadece yoklama başvurusu var fotoğraf falan istiyor birde sadece açık lise mezuniyet belgem var. Yoklama başvurusunu e devletten doldursam erteleme olur muLise diplomani alip askerlik subesine gidiyorsun tecil islemi yapmak istedigini belirttikten sonra e devlette askerligim kisminda erteleme formu cikiyor
Subeye gidip basvurusu yapmazsan cikmaz, cok basit dedigim seyleri yap sadeceHocam demin e devletten girdimde erteleme formu yok sadece yoklama başvurusu var fotoğraf falan istiyor birde sadece açık lise mezuniyet belgem var. Yoklama başvurusunu e devletten doldursam erteleme olur mu