Askerlik tecil işlemleri nasıl oluyor

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
573
Son 2 ay kaldı neredeyse 0 bilgi sahibiyim. Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve askerlik için hazır değilim yapmam gerekenler nedir

Lise diplomani alip askerlik subesine gidiyorsun tecil islemi yapmak istedigini belirttikten sonra e devlette askerligim kisminda erteleme formu cikiyor

Dostum sanirim 2 yil hakkin var. E devletten edemezsen mecbur gidicen
E devletten baktımda erteleme seçeneği yok sadece yoklama başvurusu var lise mezuniyeti gözükmüyor açıktan mezun olmuştum o gözüküyor yani yoklama kısmında sona kadar geldim fotoğraf falan istiyor ama halen bir erteleme seçeneği göremedim bu arada 19 yaşındayım 3 ay sonra 20 olucam. Şimdi fotoğraf falan yüklerimde bu yoklama başvurusu yaptıktan sonra yanlışlıkla askere falan cagirirlar korkum var 2 kere mezuna kaldım diye. Bu sene cidden istediğim yeri kazanmaya çok yakınım bir yanlışlık yapmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lise diplomani alip askerlik subesine gidiyorsun tecil islemi yapmak istedigini belirttikten sonra e devlette askerligim kisminda erteleme formu cikiyor
Hocam demin e devletten girdimde erteleme formu yok sadece yoklama başvurusu var fotoğraf falan istiyor birde sadece açık lise mezuniyet belgem var. Yoklama başvurusunu e devletten doldursam erteleme olur mu

Hocam demin e devletten girdimde erteleme formu yok sadece yoklama başvurusu var fotoğraf falan istiyor birde sadece açık lise mezuniyet belgem var. Yoklama başvurusunu e devletten doldursam erteleme olur mu
Subeye gidip basvurusu yapmazsan cikmaz, cok basit dedigim seyleri yap sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri