❌İndirim Bitti! Ajazz 159 mc (3388) 245 tl (yeniden stoklarda)

280 TL kısmi geri iade aldım bi üründen :D bunu bi mouse alarak harcamak istiyorum umarım 300-500 arası bş mouse çıkar

Hocam 3 gündir bir aj159 pro vardı onu sipariş ettik dediler iade edin. apex bekledik stok gelmedi .vallahi bunu da bekleyemeyeceğim aldım geçtim.
Hocam bende aj159pro aldim egerki 4k 8kda oynamyacaksaniz gayet iyi bir mouse fiyatına göre ama egerki ben 4k 8kdan başka bir şey oynamam diyorsanız tavsiye etmem.Ben açıkçası 4k 8kda oynamayacagim için dert etmedim ki apexede bir türlü stok gelmiyor.

Hocam bende aj159pro aldim egerki 4k 8kda oynamyacaksaniz gayet iyi bir mouse fiyatına göre ama egerki ben 4k 8kdan başka bir şey oynamam diyorsanız tavsiye etmem.Ben açıkçası 4k 8kda oynamayacagim için dert etmedim ki apexede bir türlü stok gelmiyor.
Neden 4k'da oynatmıyor mu :D

Hocam daha kullanmadık bir durun siz de hemen 4-8K oynatmaz diyorsunuz.

Neden 4k'da oynatmıyor mu :D
Eğer ki mcusu royuansa harbili ki %99 oranında royuan gibi duruyor.Royuan mcusu 4k ve 8kda takılmalar yapıyormuş.İnternette kullanan bir reddit kullanicisi söylüyor bunu 4k ve 8kda kullanmak için alınmayacak bir mouse yani bu

Geri