❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Ekstra indirim olarak geçiyordu bir de üstüne %20 sepette indirim kuponu daha verdi müşteri temsilcisi her şey dahil 860 TL’ye geldi. Herhalde daha ucuza şuan alınamazdı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleUygulamadan mesajlar kısmını kontrol edin ekstra indirim seçeneğinde bu ürün çıkıyor ona uygulayın müşteri temsilcisinden özellikle Arap kökenli olsun %20 indirim talep edin yüksek fiyatlara almayın
hocam mesajlar kısmında sadece promosyonlar ve siparişler yazıyor %20 kuponu aldım ama diğer dediğini nasıl yapıcam

2. elden satarım dicemde kaç ayda satılır allah bilir
Değilsiniz malesef, çok değişik tipler gördüm bugün Temu sayesinde. kalp olayını bende fark ettim bugün birkaç kez, epttavm müşteri hizmetleri bunlardan iyidir, o derece bilgisiz ve kötüler.

Gelenle, Gidene çare yok hocam, sağlık olsun, Alman Panzeri gibi mouse sahibi oldun.

Ekstra indirim olarak geçiyordu bir de üstüne %20 sepette indirim kuponu daha verdi müşteri temsilcisi her şey dahil 860 TL’ye geldi. Herhalde daha ucuza şuan alınamazdı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleUygulamadan mesajlar kısmını kontrol edin ekstra indirim seçeneğinde bu ürün çıkıyor ona uygulayın müşteri temsilcisinden özellikle Arap kökenli olsun %20 indirim talep edin yüksek fiyatlara almayın
Vergi dahil 614e geliyor bana

apexi alamadım ki pro geliyor, apex almak istiyorumda geldiğinde ne yapsam kararsız kaldım
Apex alamadıktan sonra iade edip ne alacaksın aynı paraya ürün yok ki TR'de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,848
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri