Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,621
Gratisteki siccin abla gibi oldu bence ama
şu şekil oldu forum
Gratisteki siccin abla gibi oldu bence ama
şu şekil oldu forum
Çok güzel bir örnek olmuş tam anlamıyla bu.
şu şekil oldu forum
900 lira civarına geliyor da seninle aynı duyguları besleyen binlerce yürek var başarılar stok takibi için https://www.temu.com/goods_snapshot.html?goods_id=601099723172545&is_back=1&no_cache_id=0veevdayı kaça geliyo bu mouse bende almak istiyoumda
benimki depoda bekliyor hala desteğe şimdi para iadesinde bulundum daha ucuza alanlar var diye 350 lira geri iade edilmesi için kayıt oluşturdu adam pek sanmıyorum ama bi umut iade olursa 950 liraya getirmiş olurum.Bakalım benim proyu vermişler uçağa bu da 6 gün uçakta durursa yeminle Temu'nun ofisi basarım.
Yazdım Ajazz'a şimdi: Bir Apex kaç para ulan? Bakalım cevap bekliyorum.Ajazz'ın bedeli, Bir apex uğruna verilen mücadale episode 2
Aga daha ucuza alanların siparişini göstersek adamlar bize para iadesi yapar mı acaba ?benimki depoda bekliyor hala desteğe şimdi para iadesinde bulundum daha ucuza alanlar var diye 350 lira geri iade edilmesi için kayıt oluşturdu adam pek sanmıyorum ama bi umut iade olursa 950 liraya getirmiş olurum.
hangi stand hocam?hocam sence stand nası gerçi 30 tlde
İade istedim ama karta geçmedi daha.Ne oldu iade yaptılar mı
NEEEEDayı vergi dahil 800-900'e geliyor apex.
NE ZAMAN GELCEK STOKNEEEE
ben öyle yaptım hocam işte talep oluşturdu şimdi ama sadece 350 lira fark var dedi arada neyse ona da razıyız.Aga daha ucuza alanların siparişini göstersek adamlar bize para iadesi yapar mı acaba ?