Bedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
h.o ben beklemedeyim hala 2 tane stok düşmez ise diğer gelicek 1 tanesi benimdirUzun süreli bekleyişimiz sona erdi![]()
h.o ben beklemedeyim hala 2 tane stok düşmez ise diğer gelicek 1 tanesi benimdirUzun süreli bekleyişimiz sona erdi![]()
Siyah beyaz herşeye gider hocam ama turuncu mavi öyle değil set yapman lazımDürüst olmak gerekirse Youtube'da görünce turuncuyu daha çok beğenmiştim gelseydi onu alırdım ancak siyah beyaz tabii daha iyi.
Kendini avutma. 8000 Hz'i R5 5600 da kullanabiliyoruz. Swarcow videolarından da görebilirsin.Evet ayrıca sarz standı var ve ekranlı4khz 8khz boş iş çoğu oyunda destek yok
hangisi hocam o bende alcam bir tane kendimeiade edeym o zaman stok düşer simdi siz alın
Yok be ya az önce kafayı yicektim sinirden tansiyon fırladı da elden ne gelir bedi alamadıysa üzülürüm ama.Siz aldınız mı hocam ?
ben bakmadım bi süre şimdi stok düştüğü gibi alıcamAlabildin sende değil mi dostum.
1 tane la napayım daha fazlasınıkaç tane
Keşke o fiyat denkliği işi sizde olsaydı yaYok hocam param kalmadı benim teşekkür ederim
O da alamamış ben de alamadım.Yok be ya az önce kafayı yicektim sinirden tansiyon fırladı da elden ne gelir bedi alamadıysa üzülürüm ama.
normalde kaça geliyor kiHocam uğraşmak istemiyorum zaten komitelere çalışmak yerine iki gündür bu bo işle uğraştım. Alıcı çıkarsa yaparım. Neyse yarına kadar kimse yazmazsa iptal ederim.
aç gözlülüklükten çok min sepet dolsun dolmuşkende güzel bir şey ile dolsun1 tane la napayım daha fazlasınıaç gözlü olmaya gerek yok
![]()
Tm knk kullan senKendini avutma. 8000 Hz'i R5 5600 da kullanabiliyoruz. Swarcow videolarından da görebilirsin.
Olmuyor maalesef az parada değil 600Keşke o fiyat denkliği işi sizde olsaydı ya600 kredi falan geliyor galiba size