İZLENMESİ GEREKEN DİZİ ÖNERİLERİ

alpshuayi51

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
75
Merhaba, izlenecek sürükleyici bir dizi istiyorum yerli yabancı hiç farketmez. Aksiyon olabilir mafya tarzı her şey olabilir ama aşk taarzı olmasın şimdiden teşekkürler.

the haunting of hill hose ve gözlerinin ardında gayet sürükleyici hiç sıkmaz ek olarak open your eyes te izleyebilirsin

uzun dizi izlerim diyorsan birazcık aşk tarzı ama hissetmezsin bile the vampire diares izleyebilirsin izledikten sonra the originals de izleyebilirsiniz çok iyi diziler

The platform serisini önerebilirim değişik bir distopik yapısı var filmin birçok mesaj içeriyor.

Merhaba, izlenecek sürükleyici bir dizi istiyorum yerli yabancı hiç farketmez. Aksiyon olabilir mafya tarzı her şey olabilir ama aşk taarzı olmasın şimdiden teşekkürler.
(See)apple dizisi . Çok iyi direkt başla

Breaking Bad başkasına gerek yok en iyi dizi

Designated Survivor , Daredevil , Blacklist , Gotham

sey var kibirli bi avukatin oldugu bir dizi adini bilmiyorum o guzele benziyo bakabilirsin

Southland Tr'de çok ilgi duymadı fakat baya sağlam dizidir belli bir süre sonra olayları kendin çözüyon

Person of Interest, Mr Robot, Band of Brothers, The Pacific, Adamas Ve TABİİ EZEL !

La casa de papel
Breaking Bad
Better Call Saul
Control Z
How to sell drugs online (fast)
Lupin
Hepsi ama hepsi kesin önerimdir hocam. Çekinmeden izleyebilirsin.

kimse de the walking dead dememis

• Beğen
Reaksiyonlar: scnn
Breaking Bad izle hemen sonrasında Better Call Saul
Narcos
Kurtlar Vadisi
Kurtlar Vadisi Pusu
Prison Break izlemedim ama vakit bulursam izliycem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular