❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bende millete ucuza vermişsiniz bize kazık fiyattan sarmışsınız dedim kibarca tabi

bana ekran görüntüsü at dedi
Müşteri hizmetleri

Apexte dongle yok sanırım. Kablosuz bağlantı dongle yerine stand ile mi sağlanıyor? Kutu açılış videolarının hiç birinde dongle göremedim.

Apexte dongle yok sanırım. Kablosuz bağlantı dongle yerine stand ile mi sağlanıyor? Kutu açılış videolarının hiç birinde dongle göremedim.
Evet alıcı standın içinde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende millete ucuza vermişsiniz bize kazık fiyattan sarmışsınız dedim kibarca tabi

bana ekran görüntüsü at dedi
Müşteri hizmetleri
Ben de dedim ama işe yaramıyor.

Geç dahil oldum ne sipariş verdiniz pro daki gibi yine patlama söz konusumu yoksa almamiz mi lazm stok var mı

bu mousenin özellliği nedir gireyim dedim 295 sayfa konuşma geçmiş nasıl bir mouse ki bu böyle konuşuluyor destanlar gibi

Geç dahil oldum ne sipariş verdiniz pro daki gibi yine patlama söz konusumu yoksa almamiz mi lazm stok var mı
Prodan daha iyi ve daha ucuz ancak stok hiç yok saatlerce bekle 1 tane anca düşüyor resmen. Siyah ve beyaz renk hiç yok. Stok yakalarsan affetme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu mousenin özellliği nedir gireyim dedim 295 sayfa konuşma geçmiş nasıl bir mouse ki bu böyle konuşuluyor destanlar gibi
Özellikleri proya göre ahım şahım denecek kadar iyi değil ama ürünün fiyatı daha ucuz bide stok sorunu olduğu için sürekli konuşuyor insanlar. Bide kısmi para iadesi olayı da var tabi :D

Bu mouse ile redditte ve youtube da inanılmaz bir takılma kasma sorunu olduğu söyleniyor. Alanlar araştırdı mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,552
Üyeler
185,123
Son üye
YENİÇERİAĞASI
Geri