- Reaksiyon skoru
- 128
Ben ikiwinide sıcaklık testine baktım xfx için çok ısınıyor deniyor ben baktığımda ise çoğu inceleme de 80in üzerine çıkmıyor zaten rog için bir şey demeye gerek yok hangisimi almalıyım
XFX'in ısınacağını düşünüyorum.Ben ikiwinide sıcaklık testine baktım xfx için çok ısınıyor deniyor ben baktığımda ise çoğu inceleme de 80in üzerine çıkmıyor zaten rog için bir şey demeye gerek yok hangisimi almalıyım
Maalesef bu ikisinden birini seçmeliyizXFX'in ısınacağını düşünüyorum.
Rog yerine güzel bir 2060S alabilirsin hem de performanstan kaybetmezsin.
5700xtMaalesef bu ikisinden birini seçmeliyiz
2060 seçerim.Maalesef bu ikisinden birini seçmeliyiz
Sırf soğutma için o kadar performans farkına değmez bence2060 seçerim.
Evet fanboy diyeceksiniz ama o kartın soğutmasına kesinlikle güvenmiyorum.
Aksi taktirde tabii ki 5700XT > 2060
Hocam gerçekten önem veren biriyim soğutmaya ve XFX'in Thicc III modeline bile güvenmiyorum hiç bir türlü almam.Sırf soğutma için o kadar performans farkına değmez bence
bence undervolt yaparak 7 dereceye kadar düşürebilir o kadar performansı kaybetmesi doğru olmaz.Hocam gerçekten önem veren biriyim soğutmaya ve XFX'in Thicc III modeline bile güvenmiyorum hiç bir türlü almam.
Bilemiyorum.bence undervolt yaparak 7 dereceye kadar düşürebilir o kadar performansı kaybetmesi doğru olmaz.
ben rx 5700 kartımda max yükte 86 dereceleri görüyordum undervolt ile max 72 dereceleri gördüm ama arkadaş bütçesini söylese sistem toplasak daha iyi olur.Bilemiyorum.
Ben almazdım.