Dambıldor
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,616
hocam timespy test yazdım ama tam olarak nerden indireceğim kendi sitelerinin adı neTimespy testi yap stok hızla ve overclocklu hâli ile. Bakalım fark var mı?
hocam timespy test yazdım ama tam olarak nerden indireceğim kendi sitelerinin adı neTimespy testi yap stok hızla ve overclocklu hâli ile. Bakalım fark var mı?
FTW3 ayrı dünya la. Bayılıyorum bu karta. Ama ne yazık ki ikinci elleri 2070S parasında...
Saniye ayarlı.
Ben hayatıma bu kadar F/P bir şey görmedim
hocam timespy test yazdım ama tam olarak nerden indireceğim kendi sitelerinin adı ne
indire tıklıyorum inmiyor üsttede 3dmark ana uygulaması lazım diyor timespy indirmek içinFTW3 ayrı dünya la. Bayılıyorum bu karta. Ama ne yazık ki ikinci elleri 2070S parasında...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
3DMark Time Spy benchmark Steam'de
Time Spy is a DirectX 12 benchmark test for gaming PCs running Windows 10. With its pure DirectX 12 engine, Time Spy is the ideal test for benchmarking modern graphics cards.store.steampowered.com
hocam ben stok devam edicem zaten test amaçlıydı ileride kartı değişicem zaten teşekkür ederim bilgiler içinindire tıklıyorum inmiyor üsttede 3dmark ana uygulaması lazım diyor timespy indirmek için
Hocam ekran kartının modeli nedir?indire tıklıyorum inmiyor üsttede 3dmark ana uygulaması lazım diyor timespy indirmek için
hocam ben stok devam edicem zaten test amaçlıydı ileride kartı değişicem zaten teşekkür ederim bilgiler için
Palit Dual 77 derecelere çıkıyor.Hocam ekran kartının modeli nedir?
https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-7a/ bu sistemi almak istiyorum da yazdığın sıcaklıklar hoşuma gitti eğer palitin aynı model kartıysa almak istiyorum.
Hocam ben daha 68 üstünü görmedim oyunlardaPalit Dual 77 derecelere çıkıyor.
Oyunlarda mı bu kadar çıkıyor yoksa testlerde %100 yük altındayken mi 77°C oluyor?Palit Dual 77 derecelere çıkıyor.
İkisi de aynı şey. Ekran kartları darboğaz olmadığı sürece hep %97 üstünde kullanılıyor.Oyunlarda mı bu kadar çıkıyor yoksa testlerde %100 yük altındayken mi 77°C oluyor?
İlginç. Palit Dual bu kadar iyi soğutmaya sahip değil diye biliyorum. ROG 1660Ti 62 derecelerde çalışıyor çünkü. Ekran kartım çok ısınıyor diye bir sürü konu açıldı bu forumda.Hocam ben daha 68 üstünü görmedim oyunlarda
Arkadaş kullandığına göre her kart aynı değil demekki.İkisi de aynı şey. Ekran kartları darboğaz olmadığı sürece hep %97 üstünde kullanılıyor.
İlginç. Palit Dual bu kadar iyi soğutmaya sahip değil diye biliyorum. ROG 1660Ti 62 derecelerde çalışıyor çünkü. Ekran kartım çok ısınıyor diye bir sürü konu açıldı bu forumda.
Hocam 68 dereceyi hangi oyunlarda gördünüz? Ağır oyunlarda gördüyseniz bu kartın olduğu sistemi almak iyice kafama yatıcak gibi.Hocam ben daha 68 üstünü görmedim oyunlarda
2 oyun oynuyorum warzone ve r6. warzone da optimizasyon kötü olduğu için kart %70 80 kullanıyor orda 61 63 r6de de maks 65 67 arası gördüm furmark yapmıştım yarım saat orda da 69 sabitti youtubeda felan hiç testi yok kartın bende alırken şüphelenmiştim ama hiç bi sıkıntısı yok ses olsun performans olsun sistemim zaten imzada yazıyor.Arkadaş kullandığına göre her kart aynı değil demekki.
Hocam 68 dereceyi hangi oyunlarda gördünüz? Ağır oyunlarda gördüyseniz bu kartın olduğu sistemi almak iyice kafama yatıcak gibi.
Anladım, R6 da bu seviyelerde olduğunu duymak sevindirdi.2 oyun oynuyorum warzone ve r6. warzone da optimizasyon kötü olduğu için kart %70 80 kullanıyor orda 61 63 r6de de maks 65 67 arası gördüm furmark yapmıştım yarım saat orda da 69 sabitti youtubeda felan hiç testi yok kartın bende alırken şüphelenmiştim ama hiç bi sıkıntısı yok ses olsun performans olsun sistemim zaten imzada yazıyor.