- Reaksiyon skoru
- 924
Yok bende 820pro'da var 820max'de bana göre bu klavye daha iyiYok hocam 820pro daha iyi bence ama 820 düzden daha iyi bu ben çok teknik bilgi bilmiyorum kağıt üstünde daha iyi gibi
Yok bende 820pro'da var 820max'de bana göre bu klavye daha iyiYok hocam 820pro daha iyi bence ama 820 düzden daha iyi bu ben çok teknik bilgi bilmiyorum kağıt üstünde daha iyi gibi
Oem dir %99Klavyenin kendi keycapsi hangi tür
ahahaha roma mızrağı kaçtan girdi sana D:Beyler bunda da umarım roma mızrağı yemeyiz. Hala stok ta
En yükseği 1405h
ahahaha roma mızrağı kaçtan girdi sana D:
Baya yüksekten girmiş geçmiş olsun ve sağlık olsunEn yükseği 1405
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Siyah girmedi yoksa bi siyah alacaktım
Ayrıca 11.11 de ne olacak bakalım daha iyi kampanyalar gelir mi
Alıp napcan mesela bunu düşünerek al ben 2. Aldım satarım diye ama bu piyasada zor parayı bekletmeye değmezBitane daha mı alsam diye kendimi sorguluyorum şu an
En mantıklısı tüm büyük indirimlerden 1'er tane almak beğenmediğini satarsın. Hepsinden 3-5'er tane alanları bilemem tabii onlar aç aç.Alıp napcan mesela bunu düşünerek al ben 2. Aldım satarım diye ama bu piyasada zor parayı bekletmeye değmez
Ben iptal ettğm hem az önce klavye almıştım onu da iptal ettğm siyah gelirse alırım 1 adet bi apex 2 kaldı onu da iptal edemedimEn mantıklısı tüm büyük indirimlerden 1'er tane almak beğenmediğini satarsın. Hepsinden 3-5'er tane alanları bilemem tabii onlar aç aç.