DarylE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 220
Sırada epey bekleyen var ahaha gece 4 te bekleyen gördüm . Sen ne yapıyorsun derseniz namaz için kalkmıştımBeyaz alıp geçeyim mi siyah bekliyim mi? Herkes beklemiş.
Sırada epey bekleyen var ahaha gece 4 te bekleyen gördüm . Sen ne yapıyorsun derseniz namaz için kalkmıştımBeyaz alıp geçeyim mi siyah bekliyim mi? Herkes beklemiş.
Bence graywood v3 var hocam gelince göreceğiz neymiş. Bu arada Epomaker'da siyahı sadece graywood v3 olarak satılıyor.Ttc Crescent daha pahalı bir switch ondan bahsettim.
Bütün incelemelerde siyahlar Crescent
İhtiyaç var ise bence alınmalı ben garanti olsun diye aldım beyazını hatta iki adet aldım kardeşime de . Siyah gelirse de alacağım . Hangisini beğenirsem diğerini 1 k ya koyarım zaten satılırBeyaz alıp geçeyim mi siyah bekliyim mi? Herkes beklemiş.
Yine roma mızrağı olmasınBu klavyede bir şey var gibi ama hayırlısı
Bütün incelemeler Crescent daha iyi o kullanılmış olabilir ve Aulagear sitesinde 2 seçenek var switch olarak biri graywood v3 diğeri de TTC.Bütün incelemelerde siyahlar Crescent
Yok olmaz blue switch olsa bile alınır.Yine roma mızrağı olmasın
Valla hocam boşuna ümitlenmeyin derim çünkü renk tarafında grey axis yazmışlar büyük ihtimal graywood gelecek.Bende Crescent istiyordum siyahın stoğu varken almadım.
Blue çıkarsa iade ederimBütün incelemeler Crescent daha iyi o kullanılmış olabilir ve Aulagear sitesinde 2 seçenek var switch olarak biri graywood v3 diğeri de TTC.
Yok olmaz blue switch olsa bile alınır.
Royuan vakası gibi blue gelmesin deValla hocam boşuna ümitlenmeyin derim çünkü renk tarafında grey axis yazmışlar büyük ihtimal graywood gelecek.
Ben etmem valla durur elimde hem desteği darlarım aldığım ürün yazılanla bir değil diye o kadar harvest axis ve grey axis diye belirtmişler.Blue çıkarsa iade ederim
Apex diyosan saatlerce stok kaldı bende dayanamayıp aldım klavyede sürekli gelio ztnBaşkalarına da bıraksaydın keşke. 2 tane yeterdi gibi.
İade edince vergi ücretini veriyolarmi ayrıca royuan vakası fixlenmis attack shark markası güncelleme ile fixlendi düzeltildi demiş bir yorumda.Blue çıkarsa iade ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Royuan vakası gibi blue gelmesin de
En başta Royuan olduğunu bilsem de alırdım zaten. Sonradan değiştirmeleri benim için sahtekarlık oldu.Apex diyosan saatlerce stok kaldı bende dayanamayıp aldım klavyede sürekli gelio ztn
İade edince vergi ücretini veriyolarmi ayrıca royuan vakası fixlenmis attack shark markası güncelleme ile fixlendi düzeltildi demiş bir yorumda.
Her türlü bütün ücreti alırız.Apex diyosan saatlerce stok kaldı bende dayanamayıp aldım klavyede sürekli gelio ztn
İade edince vergi ücretini veriyolarmi ayrıca royuan vakası fixlenmis attack shark markası güncelleme ile fixlendi düzeltildi demiş bir yorumda.
Evet grey muhtemelen Graywood v3. Reaper mi daha tok v3 mü biliyor musun?Valla hocam boşuna ümitlenmeyin derim çünkü renk tarafında grey axis yazmışlar büyük ihtimal graywood gelecek.