Ultracı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 353
Temu mızrağı sokup sokup çıkartıyor banaDalga mı geçiyorlar gem iptal editor hem vergiyi alıyor
Temu mızrağı sokup sokup çıkartıyor banaDalga mı geçiyorlar gem iptal editor hem vergiyi alıyor
canlı desteğe yaz vergiyide verirler böyle saçma bir şey olmazEveeet. Bunlar ne yapmaya çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de vergisiz tutarını iade etmişler paranın 533 TL sadece
Paketiniz kaybolmuş olabilir yazıyor mailde şaka gibi
Pu hakdıwkss kanka yaz destepe yardım ederTemu mızrağı sokup sokup çıkartıyor bana
İlk destek başarısız. 2. desteğe gidiyorumcanlı desteğe yaz vergiyide verirler böyle saçma bir şey olmaz
MsksnfksnfkskfBedava falan gelmedi herif sabahtan beri burda mh ile konuşuyor artık ne akdar konuştuysa temu al paranı git demiş.
HF EJAKSWLŞHFGJEKSALH şaka herhalde darla adamları öyle iş mi olurOlm paketim kayboldu diye niye 533 veriyorsunuz o zaman vergimi de iade edin 350 TL vergi yandı
Yazdım kontrol ediyorum efendim yazıp kalp atıyorlar
kanka kargoya verilmeden mi kayboldu yoksa kargoya verildi dendikten sonra mi dedilerİlk destek başarısız. 2. desteğe gidiyorum
Havaalanı deposundaydıHF EJAKSWLŞHFGJEKSALH şaka herhalde darla adamları öyle iş mi olur
kanka kargoya verilmeden mi kayboldu yoksa kargoya verildi dendikten sonra mi dediler
Üzgünüz ürün stoğa gelince tekrar satın alın diyor bir de
Havaalanı deposundaydı
kaç gündür güncellenmiyor paketin hocam
valla hocam sendeki de şansızlık ben 23 ünde sipariş verdim 30 unda uçağa aldılar bugün mesaj geldi gümrüklemede diye.benim pro 5 gündür uçakta uçuyor en son düşürcem bak temu
Alıntıyı görüntüle