bende 490tl ye aldım 190 tl gerşi verdiler onlada başka şeler aldım vergiyle 360tl ye geldiEvet bütün paramı verdiler bakalım ürün gelecek mi mızrağı söktüm attım
Yo ağlama fazla verdiğim için kısmi talep oluşturdum hepsini verdilerBedava falan gelmedi herif sabahtan beri burda mh ile konuşuyor artık ne akdar konuştuysa temu al paranı git demiş.
Birader sabahtan beri burdasın geçmiş mesajlarda var kaç kere yazmışın 500 -600 tl kar ettin git nefes al artık.Yo ağlama fazla verdiğim için kısmi talep oluşturdum hepsini verdiler
Yoo 500-600 değil sabahtan beri muhabnet ediyoruz 1300 TL aldım kar değil adamlar verdiBirader sabahtan beri burdasın geçmiş mesajlarda var kaç kere yazmışın 500 -600 tl kar ettin git nefes al artık.
Durduk yere miBeynim yandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben hiç bir şey yapmadım 1 apexi iptal etmişler
Eveeet. Bunlar ne yapmaya çalışıyorYoo 500-600 değil sabahtan beri muhabnet ediyoruz 1300 TL aldım kar değil adamlar verdi
Durduk yere mi
Olabilir ne demek Allah için kaybolmuşsa kaybolmuştur olabilir ne.Paketiniz kaybolmuş olabilir yazıyor mailde şaka gibi
Bunu desteğe yaz bu arada.Eveeet. Bunlar ne yapmaya çalışıyor
Bir de vergisiz tutarını iade etmişler paranın 533 TL sadece
Paketiniz kaybolmuş olabilir yazıyor mailde şaka gibi
Olm paketim kayboldu diye niye 533 veriyorsunuz o zaman vergimi de iade edin 350 TL vergi yandıOlabilir ne demek Allah için kaybolmuşsa kaybolmuştur olabilir ne.
Bunu desteğe yaz bu arada.
Yazdım kontrol ediyorum efendim yazıp kalp atıyorlarOlabilir ne demek Allah için kaybolmuşsa kaybolmuştur olabilir ne.
Bunu desteğe yaz bu arada.
Kanka desteğe yaz yardımcı olabilirler umarım bilen birine denk gelirse çoğu işini bilmiyor.Olm paketim kayboldu diye niye 533 veriyorsunuz o zaman vergimi de iade edin 350 TL vergi yandı
Dalga mı geçiyorlar gem iptal editor hem vergiyi alıyorEveeet. Bunlar ne yapmaya çalışıyor
Bir de vergisiz tutarını iade etmişler paranın 533 TL sadece
Paketiniz kaybolmuş olabilir yazıyor mailde şaka gibi