rh4nE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 90
nasıl klavye hangi renk hangi switch varyok kanka ekran fantazim olmadıgı icin de bi eksikligini hissetmedim
nasıl klavye hangi renk hangi switch varyok kanka ekran fantazim olmadıgı icin de bi eksikligini hissetmedim
https://tr.aliexpress.com/item/1005....0.0.14f4406al0C8ZV&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur 450 ye gelıyor 70 tanevarsa link bekliyorum
bende 223 gumruksuz
vergıyle 450 oluyorbende 223 gumruksuz
renk değil ajazzın kendi ürettiği ayrı olarak istesen de alamadığın flying fish switchlere sahip ve sesi creamy bayağı, stabilizerlar da kaliteli oldugu icin shift enter space gibi tuşlarda yay sesi asla olmuyornasıl klavye hangi renk hangi switch var
Aynen ya bu adamın gözü çok tok bizim klavyeleri adam çöp kovasında tanıyor zatenbu youtubera bakmayın bu sıvrızeka hor davranıyor
suraya bır foto atsana sana zahmet mıllet gorsun6 ay önce aliexpresten aldım ben. Reaper switch
nerden bulabilirim temud avar mırenk değil ajazzın kendi ürettiği ayrı olarak istesen de alamadığın flying fish switchlere sahip ve sesi creamy bayağı, stabilizerlar da kaliteli oldugu icin shift enter space gibi tuşlarda yay sesi asla olmuyor
HJFKLDSAŞJFSKDLŞ biliyorum bu adamı geçen 500 dolarlık asus klavyeyi inceliyorduAynen ya bu adamın gözü çok tok bizim klavyeleri adam çöp kovasında tanıyor zaten
kendısı 100 dolara almıs bı hocam soyluyordu oyuzden sınırlı bu klavyeye bız 15 20 dolara alıyoruzAynen ya bu adamın gözü çok tok bizim klavyeleri adam çöp kovasında tanıyor zaten
harbisuraya bır foto atsana sana zahmet mıllet gorsun
stoğu bitti dostum ama getirtmek istersen 30 doların üstünde bir fiyata sahip olduğu için ekstra vergiler vermen gerekir fakat 2. elden falan alabilirsin stoktayken alanlar sari sitede satiyornerden bulabilirim temud avar mı
genelde klavyenin katmanlarını vidayla değil de şu kenardaki plastikle sabitleyen klavyelerde oluyor ama yine de tam bilemedim gelince bakmak lazım , çok dandik olduğunu sanmıyorumBaktınız mı hocam yorumunuz nedir![]()